fredag 1. april 2011

Ut på tur....

Dere som kjenner meg, vet at jeg er utrolig glad i å reise. I noen år som singel, tror jeg mer eller mindre alle mine penger gikk til å reise hit og dit i det store utland.
Det er noe med nye lukter, smaker, kulturer, språk og ikke minst MAT som fenger meg. Jeg er en drømmer, som kan tilbringe mange tider på ulike nettsteder, med å drømme meg bort til varmere strøk, sære storbyer eller rare småsteder.

Ofte trives jeg så godt på et sted, at jeg vil tilbake igjen flere ganger. Dette er jo forsåvidt bra det, men det blir jo et problem når jeg skal bestille neste tur igjen. Skal jeg dra tilbake til ett sted jeg har vært før, og som jeg vet jeg storkoser meg - eller skal jeg prøve noe nytt igjen. Heldigvis så har jeg klart å gjøre begge deler.

På lørdag hadde jeg en lat formiddag, og da drømte jeg meg bort i reisebøker fra steder jeg har vært tidligere. Åhhhh jeg vil vinne i lotto slik at jeg kan dra på tur igjen snart.


Gode minner fra steder jeg har vært:
 • En lunch i Thailand på en bortgjemt restaurant. Familien min kjøpte så mye klær i en skredderbutikk, at de spanderte en hel dag i utkanten av Phuket, hvor de viste oss alle de tingene turistene ikke visste om. Der fikk vi det mest fantastiske lunchen jeg noengang har spist, og som jeg aldri vil glemme. Med sjømat, frukt og nydelig vin.
 • Min første opplevelse med New York, jeg var STUM (og det er det jaggu ikke ofte jeg er)
 • Min andre tur til New York, jeg var fortsatt STUM hehe
 • Musikalopplevelser i London - både The Phantom of the opera, og We will rock you gav meg gåsehud
 • Miami beach - den råeste stranda jeg noengang har vært på.
 • En lunch i en bortgjemt gate i Praha med masse hvitvin 
 • Live irsk musikk mens man spiste Irish stew i Dublin - Eva klarte å synge, drikke og spise samtidig. 
 • Tivoli i København før jul - julestemning som varer ennå (tror heller ikke jeg skal undervurdere selskapet på akkurat denne turen......fnise.......forelskelse......fniiiiiiiiiiise)
 • Latterkrampe i London som resulterte i latterallergi hos enkelte (visste dere at det faktisk gikk???)
 • Min aller første syden opplevelse - stort for ei lita jente fra Indre Østfold

Åhhhhh det er så godt å kunne mimre tilbake på fine turer. Gleder meg masse til alle turer fremover, og alt jeg skal oppleve og smake!!!


Har dere noen reisemål å annbefale???

Dubrovnik 2009

London 2011

5 kommentarer:

 1. FLORIDA er jo bare knall! Håpper du fikk med deg både Orlando og Key West! Me skal definitivt tilbake, når ungane også har utbytte av det ;o)

  SvarSlett
 2. Åh! så mange fine turer du har vært på! *misunnelse* Jeg også elsker å reise, men er ikke så lett når man har barn..blir mest legoland og dyreparken i kristiansand på meg fremover..sukk.

  Du har forresten fått en award av meg, hurra!:D

  Ha en fin helg!:)

  SvarSlett
 3. Unni: Florida var helt topp ja, vi var flere dager i Orlando, men fikk aldri reist ned til Key West. Vi prioriterte heller en helg på Miami Beach vi. Men neste gang.......

  Katrine Helen: åhh min aller første award, tusen takk :)) Så nå skal jeg sende den videre ikke sant??

  SvarSlett
 4. Me var der i 15 dagar me da..Så var i Orlando og Key West og ei uke i Miami. Men eg må sei at eg trivast bedre på Key West og ville heller vært der lenger, enn ei uke i Miami. ;o) Når var du der forresten?

  SvarSlett
 5. Hmmm jeg var der i 2006 mener jeg. Det var jeg og ei venninne. Vi bodde hos ei venninne av ho i Daytona - leide bil og dro rundt. Var i disney, universal studioes + +
  Vi storkosa oss på miami beach (vi var aldri inne i miami by - kun miami beach)
  10 dager hvor vi storkosa oss maks :))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...