mandag 11. april 2011

Er du fisefin på kaker??

(bilde av Påskekake er lånt fra bloggen Passionforbaking.com)


Jeg virrer nå rundt inne på dette herre O store internettet innimellom, og i helga kom jeg over en debatt på en eller annen side, om kaker/bakst som blir solgt/loddet ut/servert på diverse steder. Det finnes jo kakelotteri, salg av kaker i barnehager samt servering på idrettsarrangement etc.
SPISER DU DISSE KAKENE??

Jeg må svare for meg, og jeg svarer med et høyt og tydelig JAAAAAA. Kake er namm namm!! Har egentlig aldri tenkt på at folk ikke spiser mat som de ikke vet hvordan er laget.
Argumentene imot, var at folk ikke visste hvem som hadde bakt kakene, og at de derfor ikke ville spise i tillfelle de var grisete, uhygieniske eller slike ting. Vettu, dette HAR ALDRI FALT MEG INN EN GANG. Jeg er en lykkelig kakespiser uansett hvem som har laget den. Vinner jeg kake på lotteri, blir jeg stooorfornøyd (kansje ikke om det er en halvsmeltet kremkake med brune bananer på toppen - men det gjør kansje ingen)

Så kommer tanken : 
er det kansje jeg som burde skjerpe meg, 
og være mer føre var på slike ting???

Hva med kaker som små barn har laget i barnehagen f.eks. I min lille Eva verden, er det da heeelt naturlig å spise dette med den største lykke. At det kansje har kommet bassilusker og annet ting i røra - DET MÅ MAN JO BARE IKKE TENKE PÅ?? Ting blir da stekt??


Igjen sitter jeg med spørsmål som jeg ikke har visst at jeg burde tenke på! Må jeg justere mine krav til kaker, eller skal jeg fortsette å spise kaker -lykkelig som bare det???? 

Svar mottas med takk!

3 kommentarer:

 1. Fortsett å nyt "basarkaka". Hvordan skal det bli om man skal skjekke alles kjøkken før man takker ja til et godt måltid? Når man først begynner å tenke over det!?

  SvarSlett
 2. Sant så sant..jeg glefser i meg hvilken som helst kake..med mindre jeg faktisk vet hvem som har laget den og vet at personen er skikkelig dirty:P

  En annen ting, vet alle som bestiller seg mat på resturant hvor hygenisk kokken er og hvor rent de har det på kjøkkenet? same thing..

  SvarSlett
 3. Spør folka om dei bader i offentlige basseng? Piss, snørr og uhorvelige mengder med bakterier...

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...