torsdag 31. mars 2011

Hva gjør jeg feil??

Jeg er en JENTE (sikkert noen som nå vil påstå at jeg er en dame, men dere tar feil.....er ikke helt det ennå) og jeg liker å være jente-jente. Jeg liker å pynte meg, stæsje meg, shoppe og pynte. Jeg prøver å lakke negler innimellom og jeg dæsjer på litt sminke her og der.


Men noe jeg jobber litt med er det å bade i badekar. Asså tro meg, jeg ELSKER å bade i badekar, men .........ehh........hvordan skal jeg få sagt det.......
Jeg får det ikke til egentlig. Det er faktisk ganske vanskelig!!!

For det første, så er det viktig med masse bobler, og akkurat det skal jeg nå få til (himmel jeg har da Lynet mc queen bobler, toy story bobler, ole brum bobler etc). Men masse bobler kombinert med hårkur er dumt, for jeg vil ikke ha badeskum i håret før jeg tar i hårkur (da kunne jeg sikkert ha dusja først, så tatt i hårkur og sååå tappet i badevann - men innen jeg da hadde fått fylt opp badekaret, hadde jeg vært iskald og lei)

Oki, men tar jeg minimalt med bobler - blir det jo kun vann og en naken dame (igjen ingen problemer med det heller, men det sensuelle og delikate med et BOBLE-bad blir da litt borte, dersom det ikke er bobler)

Ergo - her må en gylden middelvei til - passe med bobler, og jeg kan fukte håret først!!!

Og dere som kjenner meg, vet jo at jeg er litt energisk til tider - og kan være litt rastløs, så jeg klarer jo ikke å ligge i badekaret uten å lese i ett blad eller noe slikt. Så da har jeg med ett blad - men himmel så tungt det er å lese når man skal holde det jævla bladet høyt opp i lufta slik at det ikke blir vått.
Men siden jeg trener på maxtrim, så biter jeg tenna sammen og holder bladet høyt opp i lufta.

DET ER NÅ JEG KLØR PÅ LEGGEN!!! (her begynner jeg å sukke litt utålmodig, men holder bladet i en hånd mens jeg klør meg på leggen med den andre) Når jeg er ferdig med å klø, skal jeg tilbake til bladet mitt. Men da er jo den FORBANNA HÅNDA MI BLØT, så da klistrer jo sidene sammen!!!

Det er her jeg kaster bladet på gulvet og dukker under vann, har innsett at jeg er ferdig med å bade. Får skylt ut hårkur og tar en kjapp dusj. kommer meg ut av dusjen og tenker:

NESTE GANG BLIR DET SIKKERT GODT Å BADE!!!!


(bilde lånt fra kroppoghelse.no)

2 kommentarer:

  1. Tips: Les "Good Omens" av Neil Gaiman og Terry Prathchett mens du ligger i badet. Den er skrevet for å bli våt et par ganger, mistet i vanndammer, sølt full av kaffe, tråkka på av katta osv. Den vil garantert gjøre det enklere å holde armene over vannflata mens du nyter badet. (når det gjelder hårkur har jeg ingen gode råd, men si fra hvis det dukker opp noe)

    SvarSlett
  2. hehe kjenner meg så ufattelig godt igjen! Hva med de som barberer legger ol i badekaret, ligger de og bader i sine egne hår etterpå? hmm..

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...