mandag 6. juni 2011

Uanmeldt besøk??

Hvorfor har vi slutta å dra på besøk UTEN å ha avklart det med folk på forhånd???

Da jeg var liten, så hadde jeg ikke mobil (nei så gammel er jeg faktisk) så dersom jeg ville besøke venninner, så hev jeg meg på sykkelen og dro dit. Var de ikke hjemme, så neivel da - verre var det ikke. Husker også at mamma stadig fikk besøk på kveldene, hyggelige uanmeldte besøk -som alltid resulterte i at mamma tok frem bakst fra fryseren (for det er jo alltid kjekt å ha noe, i tillfelle det dukker opp noen)

Dette har vi helt slutta med!!! Vi skal ringe, sende sms, spørre på facebook eller msn om det er greit at vi tar oss en tur. Hvorfor det egentlig??? 
Har vi blitt så redd for å "forstyrre" at vi ikke kan ringe på døra uten at det er avklart i familierådet først??

Vettu, det finnes ikke noe hyggeligere enn at det plutselig ringer (kremt dunker ) på døra våres uten at jeg vet hvem det er. Så kan jeg lage kaffe og lade skravleredskapet mitt!!!

Så en oppfordring til dere alle - jeg vil GJERNE at dere bare dukker opp på døra mi. Jeg skal gjøre det jeg kan for at dere skal få det hyggelig!!!!

5 kommentarer:

 1. Kjære Eva min

  Tenk om jeg dro heeelt fra Sarpeland til verdens navle, Frøya - uanmeldt, og du ikke var hjemme...... Hva da???

  Smask i pannebrasken til deg Lille Duracelle

  SvarSlett
 2. ehhhhh, Glemte å skrive hilsen Tove

  SvarSlett
 3. Jeg hater uanmeldt besøk. For de kommer alltid når huset ser mest jævlig ut, aldri når jeg nettopp har ryddet og shinet:P Og ja, jeg er den som blir flau over at huset ser bomba ut;)

  SvarSlett
 4. Dette har også jeg undret meg over. Når jeg var lita var det også sånn.Vi dro ofte på besøk hos hverandre, både uanmeldt å planlagt! men nå? Neikj. Har ikke tid.. Særlig!

  Skal vel kansje ikke skryte på meg så mye erfaring da jeg bare er ei på 21 vintre, men alikevell tenker jeg ofte over dette!


  Foresten, takk for at du skriver en så bra blogg, du får meg alltid i så godt humør!! :)

  SvarSlett
 5. Åhhh Tove mor, da hadde jeg blitt ulykkelig - men kom kom kom, så skal jeg sitte klar med vinglasset til oss!!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...