DVS at jeg har bestemt: at det IKKE skal handles inn mat denne uka her.
Årsaken er bl.a at vi kaster så enorme mengder mat, at jeg blir helt uvel!! Både samboer og jeg tror innimellom at vi er familien - ELEFANT, og at vi derfor bør ha mengde mat deretter. Dessuten er vi ikke alltid like flinke til å spise opp rester (jeg er ganske så glad i det, men det har lissom med at det står i kjøleskapet til jeg må kaste det)I tillegg har vi ganske mye i skuffer og skap når vi første orker å lete.
Så denne uka her skal jeg kun spise mat som vi har i huset her.
Jeg ser for meg en særdeles kreativ AVSLUTNING på uka i alle fall.
Noe som gjør at jeg får "gode" minner fra studenttilværelsen min på Lillehammer. Der også har jeg hatt en del spesielle kulinariske opplevelser i matveien. Spesielt den gangen jeg skulle flytte fra lillehammer og ønsket å spise opp det jeg hadde i hyller og skap.
Ting som ikke kan anbefales er: fiskepinner i tomatsuppe, tunfisk og potetstappe, samt at jeg hadde en laaaaang periode etter studietiden hvor NUDLER var totalforbudt hjemme hos meg hihi.
Så jeg tenker dere er utrolig interessert i dagsmenyene:
Tirsdag:
Frokost: kremt, den hoppet jeg nok over
Lunch: En vaffel jeg fikk på jobb, to knekkebrød med tubeost og paprika, fikk også et skolebrød på jobb
under et møte
Middag: Marinert svinefilet, potetsalat og 2 tomater
Kvelds: Brødskive med egg
Kvelds: Brødskive med egg
So far, so good!!
.................................fortsettelse følger...............................
Lykke til da. Håper du ikke ender opp med pølse og bringebærsyltetøy
SvarSlett