tirsdag 14. juni 2011

Lano unger!

Nå skal jeg være kjempe KJIIIIP!
Rett og slett - jeg skal være utrolig kjedelig og vrang, men til dere der ute: 
- NEI JEG VIL IKKE STEMME PÅ UNGEN DERES

Missforstå meg rett, det har ingenting med at jeg ikke synes ungen din er vakker og nydelig - det er akkurat det som er problemet. Jeg får meg faktisk ikke til å si at DIN unge er verdt en stemme, mens jeg IKKE skal gi stemme til naboen sin (eller den ungen som jeg ikke kjenner mamman og pappan til, men som er kjempevakker og sjarmerende)

Jeg skjønner at mange vil melde på barna sine jeg, det er fine premier og alle får faktisk sett den vakre babyen deres. Men for meg blir dette bare feil.
Jeg synes det er en uting at vi skal stemme på babyer på hvor flotte de er!! Hva er kriteriene da?? smilet, skummet i håret, de glitrende øynene?? Vi snakker om små nydelige barn - alle sammen!!

I fjor vant et barn som var psykisk utviklingshemmet, og reaksjonene lot absolutt ikke vente på seg. "Synes vi ungen er søt eller stemmer vi av sympati??? Får de i det hele tatt lov til å delta??? Ungen på 2.plass var søtere" Asså, dette byr meg bare imot!! Når man stiller disse spørsmålene har konkurransjen bommet for meg!!

Det er sikkert mange nå som rister på hodet og mener at jeg er pirkete eller vrang - det får dere bare mene. Jeg kommer ikke til å stemme på en Lano unge i år heller!!!

7 kommentarer:

 1. ME LIKE! Er HEILT enig med deg!!!

  SvarSlett
 2. Jeg er så enig så enig Eva. Jeg hater denne konkurransen hvert år. Da er det det samme gnålet på både facebook, mail og div forum om å stemme på både den ene og den andre ungen. Jeg synes det er helt høl i huet og ha en konkurranse barsert på barns utseende. Nei, vis frem de søte bade bildene til slekt og venner(som alltid vil synes at ditt barn er skjønn) og spar til sydenturen din sjøl:-)

  SvarSlett
 3. Endelig noen som tar dette opp!!
  Alle barn er den vakreste i hele verden, alle fortjener en premie.
  Jeg er bare glad mamma aldri la ut et bilde av meg i stampen for så mange mennesker..

  Men over til bergen, kan jeg legge deg til under "favoritter" på min blogg? :)

  SvarSlett
 4. Enig med deg. Som jeg har sagt før, jeg melder ikke på min unge, for da blir det urettferdig for alle de andre deltagerne;)

  SvarSlett
 5. SÅÅ enig! -Trude

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...