søndag 5. juni 2011

Ser vi faktisk på dette???Jeg ser nok kansje ikke så mye på TV som mange andre (i gjengjeld tar jeg det igjen ved å stirre på pc`en) men jeg er veldig glad i spenningsserier. Det viktigste er uansett at hver episode avsluttes der og da - eks Criminal Minds, CSI etc

Mens jeg spiser middag derimot (legger trykk på JEG, for når vi er hele hurven hjemme - så sitter vi nok ikke i stua foran tven) da liker jeg å sløve og se tv.
Sjokket var da stort, når jeg oppdager hvor mye MØKKTV som faktisk går.Jeg gremtes da jeg så:


- Paris Hilton BFF - jakten på en bestevenn
ASSÅ, JEG HAR IKKE ORD!!!! De få minuttene jeg i sjokktilstand tittet på, da satt Paris i en rosa prinsessestol og fikk unge jenter til å gråte og fortelle hvorfor de skulle være hennes bestevenn. Hun som ble stemt hjem i dag, ble vraket fordi hun ikke var så sprudlende og energisk etter å ha vært våken i et døgn (for Paris måtte jo se hvor mye de orket)
HÆÆÆÆ- er dette programet seriøst?? Skal vi sende signaler om at, har vi penger - så kjøper vi en bestevenn som vil gjøre ALT for deg. I mine øyne, kjøper vi en slave som gjør drittarbeidet ditt!!!!!!!

- Tori & Dean i Hollywood 
- hjelpes!!! Donna fra Bevery Hills 90210 har også fått sitt "ekteskaps-program" hvor hun virkelig får vist seg fra sin "beste" side. Jada, det er AKKURAT slik som alle andre har det i sin hverdag.

- Real housewifes of New York city / Real housewifes of New Jersey (på ulike kanaler - samtidig)
IGJEN jeg blir måpende. Voksne vakre damer, som mobber hverandre - lager drama - gråter fordi de mener alle andre lager drama. Botox, champagne og penger i full blomstring!! Nei vettu hva!!!

Og så må vi ikke glemme glamour, i gode og onde dager,
 baywatch og div quiz-show.

Neeeei, takke meg til Radio, spotify og youtube hehehe

1 kommentar:

  1. Jeg er tvslave deluxe, men aldri om jeg bruker tid av livet mitt på å se slikt søppeltv som dette :p

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...