fredag 13. mai 2011

Tilbehør til grillmat


Samboer kan grille 7 dager i uka dersom det er fint vær 
(asså, det trenger vel strengt tatt ikke være så fint vær heller hehe) 
I tillegg så skal du ikke komme med noen gassgrill eller noe elektrisk tull. 
NOPE-her snakker vi grill, grillkull og tennvæske. VI KØDDER IKKE MED GRILLING ASSÅ :p

Og jeg synes vi er flinke til å variere hva vi griller av "hovedmat" men jeg går litt tom for ideer til tilbehør. 
Vi er glade i både fisk, kjøtt og kylling

 Noen som har noen lure ideer til hva vi kan glimte til med????
Og er det fancy må jeg ha oppskrift asså hehe


Mye av det vi bruker til er:
- Potetsalat
- Grillet mais
- Grønn salat
- Grønnsaksposer eks med paprika, løk, sukkererter, fetaost og olje
- Grillet maisboks - ta en vanlig liten boks med mais, hell av vannet, ta en klatt smør og masse krydder på  
   toppen og sett hele boksen på grillen med glørne. Maisen er ferdig når det freser i smeltet smør og krydder.
   Rør rundt og server.
- Brød

Hva er deres favoritter som grill-tilbehør?

3 kommentarer:

  1. Aioli er veldig godt - Trude-

    SvarSlett
  2. Grill er skønt..
    Prøv at kigge denne mad-blog - Hun har mange skønne opskrifter http://trinesmatblogg.no/
    God lørdag - Tina

    SvarSlett
  3. Hvitløksbrød, ris, potetmos, waldorf salat, potetbåter og noisetter f.eks:)

    Kjenner jeg gleder meg veldig til eg kan spise grillmat!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...