lørdag 14. mai 2011

Off - flaaaut ja!!


I løpet av en uke gjør jeg faktisk ganske mange rare ting. 
Ting har en tendens bare til å skje med meg. Jeg vet ikke helt hvorfor. 

Et par eksempler er at:
På søndag ettermiddag fant jeg ut at det var flaggdag - jeg må være dønn ærlig og si at jeg er kjempedårlig på å huske slike dager. Og det irriterer meg litt, for har vi flaggstang SÅ HAR VI FLAGGSTANG. Siden jeg vet at vi kommer til å være borte 17.mai, fant jeg ut at jeg skulle henge opp vimpelen, slik at stanga i alle fall ikke er tom.
Asså - vi snakker om å få opp en HELT VANLIG VIMPEL. Jeg har da ikke gjort dette før, men regnet med at det skulle gå fint. Og det gikk kjempefint det - jeg heisa nå opp denne vimpelen og gikk inn for å fikse litt. Ante fred og ingen fare - helt til jeg kommer ut igjen
OG JEG HAR HEISET DEN 3/4 OPP!!!!!!!!!
Aner ikke helt hvorfor, men PIIIINLIG JA!!!! Så om noen kjørte forbi Hamarvika og så vimpelen min, og lurte på hva dette betyr - beklager såååå mye!!!!!!!!


Eller når jeg i her om dagen: sover og nyter min fantastiske skjønnhetssøvn. Tydeligvis drømmer jeg at jeg har blitt kjempesyk med høy feber (er mye sykdom på jobb for tiden, så det kan kansje være noe her) i alle fall - våkner jeg og TROR at dette stemte. Første jeg gjør er å ta telefonen for å ringe fysioterapeuten min for å fortelle at jeg er syk, og at jeg ikke kan komme til timen. Legger på samtalen og summer meg - ligger i senga mens jeg oppdager
"JEG ER DA IKKE SYK" 
Det var så flaut, så jeg turte ikke ringe tilbake og si "nei veittu, jeg er ikke syk allikevel jeg - så jeg kommer til timen min" Det tok faktisk ganske lang tid før jeg skjønte noe som helst. Jeg tok til og med tempen - men med resultat på 36.2 så skjønte jeg jo at -jeg ikke var veldig syk!!!!!


Skjer slike ting kun med meg????

3 kommentarer:

  1. Flaut??! JA!!! Men du veldig sjarmerende på din særegne måte:-)))

    SvarSlett
  2. JAAAA!!! Slike ting skjer faktisk bare med deg...hahahaha... eg ler høgt og JH ser bare rart på meg....

    SvarSlett
  3. Unni - jeg ser deg for meg faktisk!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...