lørdag 28. mai 2011

Kjære dere kabel/tv-mennesker

Jeg trenger hjelp asså - virkelig hjelp.


(bilde lånt fra itavisen.no)

En tv har vi (eller, vi har 4 stk i huset faktisk, men jeg snakker her om tv-en vår i stua) og jeg er veldig glad i tven vår. Jeg får sett på dameprogram, og et par fotballkamper (det siste er nok ikke alltid helt frivillig)
Til den har vi en dekoder slik at jeg faktisk kan få se på tv - for hjelpe meg om det kun hadde vært nok med en tv for å se på tv. Nei vi må ha en tv og en dekoder - så kan vi se tv.
Vi har også en dvd-spiller, som selvfølgelig er koblet opp mot tv og dekoder.
Samboer har som den største naturlighet en forsterker plassert mellom og under alt dette styret her - med to grusomme store svarte høyttalere (joda, det må vi ha) Dette fordi lyden tydeligvis skal bli så utrolig flott med disse store kassene av noen beist (jeg har forøvrig prøvd å pynte de opp, ved å plassere noen planter oppå dem. Men det er fortsatt to stygge kasser med pene blomster oppå)

Siden vi har 3 bærbare pcer som ofte ligger i nærheten av tv området, trenger vi en kabel slik at vi kan spille av spotify på disse FLOTTE høyttalerene - så da har vi en kabel liggende i tilfelle dette.
Ved siden av tvèn ligger det også en trådløs mottaker til et bærbart tastatur - i tilfelle vi skal leie film over internett, og av praktiske grunner da må bruke dette tastaturet.

ER DET NOEN SOM SKJØNNER HVOR DETTE ENDER????

Bak denne flotte tv-benken som inneholder alle disse flotte duppeditt-dingser, ligger det da 416 meter med kabler og en skjøteledning (når jeg tittet etter lå det faktisk en legofigur og en ødelagt ballong der også)

Og 4 fjernkontroller må vi ha for å styre dette spetakkelet av noen dingser.

Og nå hører jeg samboer hviske i det fjerne 
"Det vi faktisk trenger er et mediasenter - en mini pc slik at det blir ENKLERE å se tv"

Det må da finnes en enklere måte???????
LA MEG FÅ SE GREYS ANATOMY UTEN Å MÅTTE BRUKE 3 FJERNKONTROLLER, EN DEKODER, EN TV OG EN FORSTERKER??????

1 kommentar:

  1. Nesten sånn er det her også. har ikke noe til tastatur og pc vi da, men ellers så har vi de samme gjenstandene... Synes det er litt komplisert.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...