tirsdag 3. mai 2011

Eva på date med Roger Waters

(vg.no)

På søndag hadde jeg og Roger en date
 - litt usikker på om han var klar over det, men vi hadde det!!! 
Roger Waters (Pink Floyd) hadde konsert i Oslo på Telenor Arena både lørdag og søndag.
Dette var en markering på at det var 30 år siden albumet The Wall ble sluppet ut, og albumet er et av tidenes mest solgte album.

Og for en opplevelse!!! Dette var et sceneshow UTEN LIKE!!! Vi snakker flyende griser, fly som kræsjer i mur og fyrverkeri. Må ikke glemme "the wall" som gjorde at jeg både tørket tårer og holdt pusten. 
Noen tekniske problemer var det dessverre på søndagen, men opplevelsen var stor. 


Men når man er på en slik konsert, så blir jeg utrolig fasinert av alle menneskene som dukker opp. 18.000 små og store, noen blodfan, noen kun for å kunne skryte av at de har vært der etc. 
Jeg elsker å titte på folk, se på hvem de er og stirre (nynnende på "folk er rare" med mai britt andersen)


Så konklusjonen etter konserten i forhold til publikum er:
- Permanent er IN igjen!! Spesielt høy permanent, sprayet med så mye clynol hårspray at du kan brukes som en dobørste senere samme kveld (evt dagen etter)

- Har du hårsveis ala Petter Pilgaard  så er du tydeligvis IKKE på konserten for å høre på musikken. Da er du der, for å legge ut bilder på facebook, med din nye mobiltelefon - som du ikke klarer å legge bort under konserten, men absolutt HELE tiden må sjekke børsen og jahh facebook. 

- "gamle folk" orker ikke klappe eller synge. Samboer og jeg var i perioder ganske alene om å klappe, synge, hyle og plystre energisk under og etter gjennomførte sanger.

- Hørselen til publikum er også sviktende dessverre! Vi fikk klar beskjed om at det var lov å ta så mye bilder vi bare orket, men vi måtte SKRU AV BLITS -da dette hadde innvirkning på sceneshowet, samt at det kun gav hvite bilder. Tror dere noen tok bilder MED blits?????? Åhhhh JAAADA!!!!!

- Og selv om man blir voksen, så sniker vi og dytter vi i kø for å komme på bussen tilbake til Oslo ( her legger jeg til VI, for jeg tror ikke jeg og samboer var noe bedre enn de andre hihihihi. Jeg var så redd for å bli stående i busskø, så jeg tråkket nok både på tær og brukte albuen et par ganger.....sorry)

Åhhhh som jeg liker å være på konsert, kose meg med gode venner og ha en bytur!!! 
Noen som vil være med på konsert snart??????? 
Jeg vil nemlig på tur IGJEN!!!

2 kommentarer:

  1. Misunnelse! Kan tenke meg det var en legendarisk opplevelse:)

    SvarSlett
  2. Du er bare så HELDIG som fikk vært der...Lucky you!! :-) Roger Waters er bare helt konge!!!
    Fikk dessverre ikke mulighet denne gangen :( Får håpe sjansen byr seg igjen,men er redd den ikke gjør det!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...