mandag 4. mars 2013

Når Eva har en hjemme-alene-lørdag....

Det er utrolig mange som lurer på om jeg synes det er trist når samboer reiser på jobb, og blir borte i 14 dager.
SELVFØLGELIG skulle jeg ønske at han var hjemme, jeg savner han masse når han er borte. Men akkurat DET er jeg jo veldig glad for at jeg gjør.

Men jeg er vant med å være alene jeg, og jeg har nok også et stort behov for å være det i perioder. Så disse 14 dagene er faktisk utrolig viktige for meg. Det er ikke at jeg alltid gjør så mye fornuftig, det er mer at........jeg kan det dersom jeg vil!!

Så forrige lørdag var jeg hjemme alene!! Huset var vasket, og jeg hadde en hel dag KUN til meg selv. Så hva velger jeg å gjøre denne dagen???
- det starter med at jeg fikk feber og hodepine på natten, så lørdagen min startet mye senere enn jeg skulle ønsket.
- kl 11. var det Nabeita cup (altså fotballcup) så på fredag hadde jeg laget gulrotkake-muffins. Jeg dro med meg de til cupen, og hjalp til på kjøkkenet frem til kl 14.00. Dvs noen timer sammens med energiske/støttende mammaer/pappaer som hadde sine håpefulle på banen. Jeg solgte kaker, frukt, toast mm. I tillegg fikk jeg noen herlige samtaler med veldig glade barn, som både hadde vunnet og tapt kamper. DET spilte egentlig ingenting, det var bare gøy å være på cup!!!

- etter dette la jeg meg på sofaen fordi jeg fortsatt var trøtt og sliten
- slang på en klesvask
- satte en pizzabunn-deig mens jeg lagde pizzafyll
- rocket litt til gamle slagere som f.eks barbie girl, here i go again og tigergutt!!!
- stekte pizza og porsjonerte de ned til kveldsmat utover våren. Slike ting blir jeg alltid glad for når jeg gidder og orker. Er så raskt/godt og populært.

-tok et glass vin, som jeg nippet til hele kvelden (jeg satte det ifra meg overalt, og jeg lette etter det mer eller mindre resten av kvelden)
- en runde til på vaskerommet - brettet sammen og la på plass det jeg vasket i går.
- litt netshopping - utrolig nok var det noe vi trengte......vet ikke om samboer er enig
- lagde meg "mat for en", og det ble pasta med chorizo

- sløving på sofaen med tv, wordfeud, facebook og nettaviser!!!

Nei jeg gjør ikke noe veldig fancy, jeg gjør helt vanlige ting. Men det som er godt er at jeg PLUTSELIG kan få lyst til å bake kl  22, og da KAN jeg jo det. Eller jeg kan stryke klær......skrive brev.......se film......nettshoppe. Jeg gjør det jeg har lyst til.

Men jeg gleder meg veldig til samboer kommer hjem igjen!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...