søndag 29. mai 2011

Tour de Frøya

(bilde fra Hitrafroya.no)

I går gikk årets Tour de Frøya av stabelen. 
Dette er en 43.8km lang løype som går over Frøya.

Over 800 påmeldte, samt at Frøya viste seg fra sin sjarmørside med sol og oppholdsvær - noe man ikke akkurat må ta for gitt når man er langt uti havet på en forblåst øy.

Vet det er mange Rakstinger som er overgira på sykling for tiden, og håper at dere kansje vurderer dette arrangementet neste år. Dette er en flott tur, med enormt nydelig natur og et folkeliv som kan minne om tour de France (jada, jeg liker å overdrive - men hvorfor slutte med noe jeg er knallgod på)

Sjekk disse sidene for å se hvilken fest det var i går:

 • Noen bilder fra Folkefesten
 • Tommy Rodal - VINNEREN AV FARMEN er jo fra Frøya, han var hare i barnekonkurransjen, og HER viser han hvordan dette skal gjøres (flirer ekstremt av det siste bildet her, hvor en tass sniker seg forbi for å starte løpet hihihi...)
 • Her er også en liten Filmsnutt med intervju av vinneren
Så, dersom noen fra Valdres, Rakkestad eller andre steder har lyst til å være med til neste år - så får dere gi et lite pip til meg. Ikke umulig jeg skal klare  å huse noen ivrige syklister, som har lyst til å være med på den "flotteste sykkelturen" i hele Norge!!! 

Kremt, om noen lurte på om jeg deltok??? Ehhhh.....nei asså ehhh......jeg hadde svært god oversikt fra verandaen min, og hadde satt frem et flagg for annledningen. Det får holde for frk. Bøe sin del!!


3 kommentarer:

 1. Ser du hvem som står i roinnkjøringa i filmsnutten da? Jepp det er frk Renate, men det har du vel allerde sett:D Neste år skal du stå der og heie på meg (kanskje) :D

  SvarSlett
 2. Hihi nei det hadde jeg ikke sett, men jeg blir da ikke overrasket over at du dukker opp på skjermen min med flagg og greier :)))
  Litt skuffa over at de ikke filmet huset våres jeg, de sykla jo forbi - jeg planta tross alt blomster til 17.mai som kunne ha vært eviggjort hahaha

  SvarSlett
 3. Dette så jo gøy ut!
  Jeg har vært mange ferier på Titran i min ungdom. Familien til ungdoms-kjæresten hadde/har hus der.
  Trivdes kjempegodt på Titran jeg! Handlet hos landhandleren Isak :) Skulle gjerne vært på Frøya igjen en tur...Eller flere :)
  Men det blir nok ingen sykling på meg nei :)
  Klem Anita

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...