onsdag 23. mars 2011

Brødbakst fra helvete!!!

Husmoryrket er SMERTEFYLT. Alle som påstår andre ting, tar FEIL!! De vet rett og slett ikke hva de snakker om!! Jeg vet hva jeg snakker om!! Jeg får nemlig erfare dette ganske så ofte.

I dag slo husmora til igjen. Huset tomt for levende sjeler bortsett fra meg, og det vil si = BRØDBAKING!! Jahh har dere bakt brød før??? Enig i at dette er ganske så risikofylt??

Asså, jeg har bakt mye brød jeg. Vi i huset er skjønt enig i at hjemmebakt brød er aller best. Vi blir mette lengre og vi slipper å kjøpe brød hver dag. Så jeg baker…..Men i dag er dagen da brødbaking altså utvikler seg til et mareritt…… alle som baker vet hva som skjer når man putter henda ned i deigen og skal kna ivei.!!
Armene på genseren glir selvfølgelig ned. Med ivrige fortenner skal jeg nå elegant bare dra de tilbake på plass.  Asså, ikke no hokks pokus - dra genseren over albuen. I min iver på å få til perfekte havre og solsikkebrød glemte jeg at jeg i høyre hånd har en slikkepott (jahhh bruker den til å dele deigen min i antall brød) slikkepotten stikker jeg da opp i NESA med en slik fart og iver, at jeg ennå føler høyre nesebore er på størrelse med en fotball.Oki, så nå har jeg genseren fortsatt nede, øya fulle av tårer og en slikkepott som havna på gulvet!!! Etter et nytt forsøk fikk jeg dratt opp armene, brødene ble bakt ut og står nå til heving. I det jeg passerer et speil ser jeg at jeg har mel i panna og brøddeig på nesa!!!

(ferdig hevet, klar for steking)


Så disse brødene bør FAEN I MEG SMAKE GODT!!!!!!

(ps, legg merke til pakken med Ibux som klarer å snike seg med på ikke mindre enn 2 bilder)

1 kommentar:

  1. Hei Eva.
    Det er godt å høre at det er flere som sliter med profesjonaliteten på kjøkkenet! Brødene ser fantastisk gode ut, så innsatsen & skadene er kanskje vel investert?!
    Klem fra Elida.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...