lørdag 12. mai 2012

Babes og hengerfeste

Hvor ulike er vi menn og damer???
Jeg har ALLTID fått høre at jeg skravler som en foss, flirer støtt og ler ekstremt av egne vitser. Jaja, jeg kan vel være enig i dette.
Samboer har noe han kaller "Bølgeskvulpfunksjon" og den slår seg på når jeg snakker om TOTALT uviktige ting (han påstår at dette skjer relativt ofte) Da slår visst denne funksjonen inn, og han sitter smilende og titter på meg mens han hører bølgeskvulp.

Men når vi var på ferie, var det jo bare meg og han.......og han måtte fint høre på alle mine fortellinger, spørsmål, vitser og dårlig humor. Men jeg oppdaget jaggu, at DET MÅTTE JEG OG!!!

Vi har f.eks bilhistorien. Jeg har en Rav4 jeg er veldig glad i, og som samboer også liker godt. "PROBLEMET" med denne bilen er visstnok at den ikke har hengerfeste (for DET er jo krise......tydeligvis) Mens vi nå var på Kypros hadde vi min bil til verksted for å få på hengerfeste. Så når vi var tilbake igjen, plukket vi opp fine bilen min MED hengerfeste.

Etter at vi hadde hentet bilen dro vi på en cafe for å spise litt mat (historien om bilen kommer en annen gang.....det er altfor enkelt om vi bare kunne hente bilen) Og mens jeg satt der og hørte på samboer lykkelig fortelle om alt vi kunne gjøre nå som bilen har fått hengerfeste (jeg vil også legge til at vi allerede har en bil....denne HAR hengerfeste den også)

Jeg hørte bla bla bla........bla bla bla.........og så snakket vi litt videre om sommerferien og slike ting.

Plutselig hører jeg samboer snakke om Babes og HENGERÆV?????? Mens jeg febrilsk tenkte på om jeg har oppdaget en fetish hos samboer som innebar solbrune damer med hengeræv (noe som helt sikkert hadde vært i mitt favør) smiler jeg søtt og spør igjen litt forundret - liker du damer med hengeræv?????

Men NEEEEEEEIDA.....vi var jo fortsatt tilbake til den trønderske dialekta med HENGERA. For babes liker da absolutt at man kan kjøre med en henger!!! Og det kan vi jo nå, for bilen har fått hengerfeste!!

Hører jeg bølgeskvulp?????????????


6 kommentarer:

 1. Hmm..mener han nå at babes vil digge han nå som han gjører med henger, eller at DU vil digge at han kjører med henger? Just asking:P

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe....tror han satser på at hele verden digger både han og bilen ;)

   Slett
 2. Eller at babes som Eva er, liker å kjøre med henger?

  SvarSlett
  Svar
  1. baben eva kjører ikke med henger...PUNKTUM!!!

   Slett
 3. Hehe, skvulpet vel litt der ja. :-D

  SvarSlett
 4. Skummelt å koble ut, når man da hører Babes og Hengeræv så vet man at her skal man ha god fantasi for å hente seg inn igjen;D
  Gjør det samme (bølgeskvulp) med A, han kan snakke både på innover og utoverpust.
  Men han har begynt å sjekke om jeg hører etter!

  Nattaklem til deg,
  nyt uka som kommer:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...