tirsdag 24. mai 2011

Innbakte pølser

Alle ROSA-bloggere med respekt for seg selv, legger ut oppskrifter!!
Jahh, det har jeg sett nemlig!!

Siden det finnes en million nydelige kakeblogger, middagsblogger og andre kreative matblogger 
- så tenker jeg at da får jeg legge ut en oppskrift på "møkka-mat"

Her er mitt bidrag til rosa-bloggernes oppskriftsverden:

INNBAKTE PØLSER:

Først lager jeg vanlig pizzadeig

3 dl lunkent vann
0.5 pk gjær
2 ss olje
0.5 ts salt
0.5 ts sukker
7 dl siktet hvetemel
Dette heves i ca 35-40 minutter 

Pølser (vi bruker grillpølser) deles i to på langs.
Deigen kjevles ut som en firkantet pizzadeig (hvor bredden er bitte litt bredere enn pølsene)
smøres med et tynt lag med ketchup
dæsjer på med krydder av ymse slag
strør på med ost.

Legger en halv pølse på enden av deigen
Ruller pølsen inn i deig 
Legger en ny pølse helt inntil og pakker inn denne i samme pølsepakke
Deigen kuttes og endene pakkes inn 
Strør masse ost på toppen 
(det blir da 2 halve pølser i hver pakke med litt deig mellom)

Fortsetter med dette til pølsene/pizzadeigen er tom

Stekes i ca 15 minutter til osten er sprø og gylden.

NAM NAM

(her burde jeg sikkert ha hatt et flott bakebilde, men ehhhhh de er spist opp)
Så da setter jeg inn et annet fint bilde isteden
Vakkert???


Dette funker godt som turmat, kveldskos, matfyll til en småsulten guttegjeng etc.


IN YOUR FACE GORDON RAMSAY 
- DENNE OPPSKRIFTEN KUNNE DU IKKE????!!!!

2 kommentarer:

  1. Her er min verson av innbakte pølser eller griser i ullteppe som jeg kaller de.

    NamNamm...

    SvarSlett
  2. Det hørtes kanon godt ut! Jeg digger grisemat, så fortsett med å legge ut sånne oppskrifter;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...