tirsdag 31. januar 2012

Hva folk søker på....

Når folk er innom bloggen min, kan jeg finne ut ulike ting om dem. Jeg kan se hvilket land de er fra, ofte hvilken side de kommer fra etc. Noen ganger søker folk på ting på google eller andre søkersider, og da får jeg også opp hva de har søkt på - som gjør at de fikk opp siden min som et alternativ.

Ofte er disse søkerordene helt logiske, og søker man opp foccacia - så kommer min oppskrift på foccacia opp bl.a. Men innimellom blir jeg STUM av hva folk søker på. Noen ganger er jeg overbevist om at de må ha skrevet feil, og enda mer lurer jeg på hvorfor de kommer til siden min. Jaja - nedenfor har jeg listet opp noe av hva folk har søkt på de siste tre månedene.

Og om dere tror jeg tuller, så er alle ordene nedenfor IDENTISKE med de jeg har fått opp. Jeg lover, jeg regner med at dere kommer til å tro jeg har funnet de opp!!!!!

Det er ikke snaut skal jeg fortelle dere:

- Nachos uten å bli våt
- Forkjølet ingeniør
- Bading iført varmedress
- Lære hvordan lakkere bil
- Prompe gris
- Kondom grønn pigger
- God jul (i utgangspunktet ikke så rart - men dette kom opp i slutten av januar)
- Bake kake dame
- Narkoman godteri
- Slanking facebook badevann syltetøy (jeg regner med at mange av dere tror jeg tuller nå, men nei - noen søkte faktisk på dette. )


Jaja....den som leter, han finner.............

1 kommentar:

 1. Jeg tror deg, har hatt et par rare jeg også.

  Men nå er jeg spent Eva: hvilket innlegg kom de inn på hos deg ved å søke slanking facebook badevann syltetøy - og ga det noen indikasjon på hva de egentlig var ute etter? For ikke å snakke om kondom grønn pigger. Har jeg gått glipp av et par "saucy" innlegg her;-)

  God klem til deg i alle fall,
  og jeg søker ikke på noe for å komme inn til deg
  jeg trykker bare på Eva:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...