torsdag 24. mars 2011

Utfordring til DERE!!!!

Jeg vil herved gi dere en utfordring/oppfordring….

For litt siden skrev jeg et innlegg om å gjøre dagen litt bedre for noen andre (les innlegget SMIL) Jeg tenker ofte på akkurat dette. Hvor mye de små tingene faktisk betyr, og hva vi kan gjøre for at de rundt oss får en hyggelig overraskelse i hverdagen. Det kan være gode ord, en klem, et kort i hylla på jobben, en blomst på døra eller en liten pakke i posten. 

Min utfordring/oppfordring er som følger:
Dersom dere legger igjen en liten hilsen i kommentarfeltet på bloggen, på facebook eller mail - så skal jeg finne en liten hyggelig overraskelse som jeg enten kan sende dere i posten, eller få til dere på andre måter. Dere må derfor legge ved navn og adresse.
På den andre siden, skal nettopp dere også gjøre det samme til to andre. 

Jahh dette kan høres ut som et noe dårlig kjedebrev, men det er absolutt ikke det jeg ønsker. Men jeg tenker at små hyggelige overraskelser i hverdagen SMITTER folk til å gjøre gode handlinger for andre. Smil smitter til flere smil, gode handlinger gir flere gode handlinger. 

Tenk på 2 stk som dere mener fortjener en slik hilsen !! Det trenger ikke være så stort, eller koste mange penger. Viktigste er selve handlingen…
Min tanke, er kanskje at de blir inspirert til å gjøre dette videre….

Gode handlinger avler gode handlinger!!! (kan ikke gjentas for ofte)

Håper mange har lyst til å være med på mitt 
lille hverdags-lykke-forsøk!!


4 kommentarer:

 1. Hei Eva.

  Det hørtes veldig koselig ut. Jeg prøver å tenke positivt og jeg skal gjøre minst en god gjerning hver dag i hverdagen jeg.

  Jeg slenger meg på jeg, kopierer dette innlegget (om jeg får) og gjør det samme til de som legger en kommentar hos meg.

  Ha en fin dag.
  klemz.

  SvarSlett
 2. Jahhh flott Camilla, bare å kopiere :)))

  SvarSlett
 3. O store omtankeEva :) Snille du! Ikke for at jeg jakter på noe fra deg, MEN med baby, hus og bikkje er det ikke alltid man rekker ut for å være snill med så mange. Det jeg derimot har gjort, er å bestemme at her i huset har vi det godt - rett og slett, det er den eneste regelen vi lever etter :) Enkelt og greit!
  I tillegg har jeg bestemt meg for å dra innom ei venninne med en eske sjokolade - tror hun er syk (litt vanskelig å henge med i svingene), så takk for påminnelsen!
  Og du, HA EN STRÅLENDE DAG!

  SvarSlett
 4. Æ vil gullerotkake!! *sekle* Så ska æ kom te Frøya å gjør hverdagen bedre for allje einstøingan, hardt arbeidende husmødre, selfølgelig for alle i Casa de Oppheim og for alle andre kjekke på den forblåste øya (: Ska ta med suvenirer fra TrHeim å; fint vær! (:

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...