onsdag 16. mars 2011

En liten weekendtur!!

I morgen skal 4 av husets beboere på tur til Rakkestad (der jeg kommer fra) Vi skal fly fra Værnes til Rygge og være borte fra torsdag til søndag.
Etter 30 år med erfaring - dog med mye hjelp de første 15 år - så burde jeg nå være rustet til å pakke kofferten min og våre med PASSE MENGDE TØY!! -noen damer her ute som nå skjønner hvor jeg vil hen med innlegget??

Jeg har en samboer som arbeider turnus på sjøen, så hver 6 uke, må han dra bort. Her snakker vi alldeles IKKE om noe langvarig planlegging av hva han skal ha med seg av klær og tilbehør. Han pakker 30 min før avreise den samme dagen som han skal dra. Sjelden hører jeg at han har glemt noe, og erfaringen min viser at han trolig kommer til å pakke tidligst 30 min før neste tur ut også.

Til ferieturer som både er korte og lange, liker jeg å planlegge litt. De mentale prosessene på klær som matcher, anntrekk som skal med og SKO ligger på lur i ganske lang tid før selve turen nærmer seg. På lengre turer har jeg til og med skrevet lister på hva som skal med.
Til tross for dette, så skjer det alltid noe når jeg kommer til selve pakkingen.

KOFFERTEN MIN BLIR DA ALLTID FULL????!!!! 

Dette gjelder om jeg skal 1 uke til Teneriffe, langweekendtur te London eller en helgetur til Rakkestad.
Jeg har en lett synlig knall BLÅ koffert, som stakkars samboer mener kun burde brukes til turer over 1 uke... uansett hvor jeg skal - den er smekk full!! (jeg synes nemlig den skal være med på alle mine turer)
Jeg kommer hjem med masse ubrukte klær - dog godt blandet med de som er skitne (og med korttidshukommelse som Doris i oppdrag Nemo, så må jeg ofte vaske både de skitne og de rene klærne)

Så det jeg egentlig sitter å lurer på er - hva skjer under denne mentale planleggingen jeg starter med leenge før selve turen. For å si det sånn.... DEN FUNKER DÅRLIG!!!
4 kommentarer:

 1. Der kjenner jeg meg veldig igjen kan man si. Mannen pakker kun det nødvendigste,mens jeg planlegger som deg og akkurat som deg, bruker jeg ikka 1/2 parten en gang. Velkommen hjem til Rakkestad foresten.

  SvarSlett
 2. Syns jeg drar kjensel på noe av dette.. Kom jo hjem fra Thailand med en koffert full av ubrukte klær.. Hva skal man forresten med mange langermede bodyer, joggebukser og jakke i 35 varmegrader.? Ja det kan man lure på., men jeg hadde liste i forkant.. hahaha!

  SvarSlett
 3. Rare greier dette her. Må være et kvinne-gen???

  SvarSlett
 4. Hallo! Detta var jo som ein beskrivelse av meg...(og mannen...han bruker au bare å pakke det han skal ha med i Nordsjøen sånn ca 30 min før avreise...)

  Trur kanskje deter derfor eg hater å reise på tur heile familien. Pakker jo ut av milde for tre stykker og så er det denna mannen som bare har ansvar for sitt eget...Og da ender det ofte med at eg "låner" resten av plassen i hans bag/koffert til mine og ungane sine ting...hehe.. Er nok et kvinne-gen..og lister MÅ til ;o)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...