onsdag 30. mars 2011

Stæsja havregryn

Jeg har en flott samboer, som må være den mest tålmodige personen jeg har møtt. Til alle mine stunt, så svarer han "Jada, dette blir sikkert bra" og selv om ikke alle mine ekspriment har vært like vellykket, svarer han og er like positiv neste gang.....

Men et par ganger i det siste har jeg hørt han stille noen spørsmål vedr. original emballasje på våre ting i hjemmet. Siden jeg rett og slett kopierer alle ideer til hjemmet mitt, fra internet og blader, så har jo også jeg kommet over at det blir MYYYE finere dersom ting flyttes over i andre glass, krukker, skåler etc
Dette er jo IN i det o store interiør-blogglandia, så da slang jeg meg på. Og jeg må si at jeg stort sett er fornøyd med resultatet.

Dvs at havregryn selvfølgelig er på fine krukker, det samme med diverse pasta, mine t-lys er også i fint glass og skyllemiddelet mitt er selvfølgelig helt over i moteriktige flasker.

Jeg synes det er fint og dekorativt. Posen med havregryn blir lissom ikke det samme som min fine krukke med havregryn etc. Dere må da være enig i at dette er finere enn emballasjen det kommer i???

Jahhh jeg har faktisk kommet frem til at samboer kan mobbe meg alt han kan vedr mine krukker og glass. Jeg synes jeg hører han "Jahh for klea våre blir jo IKKE rene dersom ikke vaskepulveret har vært i krukka di"


Så jeg vurderer å dra den litt lenger, KUN for å plage tilbake. Stuntet under gikk IKKE gjennom mitt interiørnåløye. Til og med jeg sa stopp der haha

Dette ble for sært.....til og med for meg. Selv om pakken ikke er pen i utangspunket, 
så ble det bare sært ha denne stående på badet.
Så der ser du kjære, jeg klarer å beherske meg innimellom.


Vet du er glad i meg uansett jeg <3 


5 kommentarer:

 1. Enig i at krukker og flasker ser myye bedre ut:)

  Men den siste har man vel strengt tatt ikke stående framme uansett om det er i eske eller skål? hehe.. "her, kan eg by deg på en tampong?"
  Men artig innspill:)

  SvarSlett
 2. Vurderer å legge tamponger og drops i ei skål. Bare viktig at folk tar rett!!

  SvarSlett
 3. Trur kanskje eg hadde brøla av latter omeg kom på besøk og så stod det ei skål på badet med tamponger. Men egentlig gruelig kjekt om du plutselig skulle trenge ein au da...hehe..

  SvarSlett
 4. FANTASTISK! Nå har jeg ledd i fem minutter, Eva... Tenker interiørbloggerne satt den grønne teen sin i halsen av denne. Hahahaha!:-)


  (ikke at det er noe galt med verken interørbloggere eller grønn te, jeg er storforbruker av begge deler selv) Takk for gøyal blogg!

  Ida B

  SvarSlett
 5. Hehe tusen takk Ida!! Helt enig - grønn te og interiørblogger er helt topp - men noen ganger er de fryyyyyktelig like!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...