mandag 14. mars 2011

Blomster-Finn vs Blomster-Eva 1- 0

Blomster er fint det!!! Det pynter opp både inne og ute. Jeg liker å få blomster, og kjøpe blomster (liker generelt å kjøpe mange ting jeg...kansje ikke spesielt blomster, men shopping ja)
Som "husmora" jeg er, så blir jeg inspirert av flotte hager, bilder av frodige uteområder, store grønne planer og vakre blomsterbuketter.....så jeg handler, jeg planter, jeg planter om og jeg venter i spenning.....

I dag har sola tittet frem her på Frøya, og jeg benyttet sjansen til å bevege meg ut for å inspisere mine vakre blomster, som har jobbet iherdig gjennom en lang og vindfull vinter.


Lyng er i utgangspunktet vakkert.....men tror jeg heller får skryte av en pen blomsterpotte i dette tilfellet.Som dere ser, så er dette et noe trist syn.....rett og slett....
Etter en liten runde inne, fant jeg vel ut at ehhhhhh det var kansje ikke så mye bedre der:

Hmmm så etter dette virkelighetssjokket bestemte jeg meg for å gjøre noe. Mange ville sikkert ha reist til plantasjen, floriss eller lokale gartnerier. Og det mener jeg at så absolutt er et bra alternativ.
Men jeg er da myye mer fornøyd med min løsning.

JEG DRO PÅ NILLE!!!


Mye fint i plast der asså!!! 
Det er så fint at man NESTEN ikke ser at det er uekte blomster!!


Så nå venter jeg på våren, varmere vær slik at man kan både plante og så ute også. Men aller mest venter jeg på mamman min. Det er ingen som er så flink til å plante og så hos meg som MAMMA!!!!!

3 kommentarer:

 1. Blomstene blir sikkert fine til våren Eva...

  SvarSlett
 2. Det blir gøy å følge bloggen din Eva. Alt du opplever og setter ord på er GØY lesning. Kjør på! Å d med blomstene er sikkert alderen, husk vi er bare ungspirer enda:-)))

  SvarSlett
 3. Omtrent som å sjå mine blomster detta..hehe...
  Så kjektat du har fått deg blogg, så eg får snusa meir te meg av det du bedriver tida di med. ;o)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...