søndag 27. mars 2011

Mobiltelefoner og andre vekkerklokker!!

Har dere huska på å stille klokka i dag?? Hvis ja - så flinke dere er, hvis nei - sats på at klokka stiller seg selv. Dette var nemlig noe jeg IKKE var klar over at kunne finne sted.

Så her sitter jeg på nattevakt - i går kveld før jeg la meg, stilla jeg klokka mi på hånda! Og så stilte jeg vekkerklokka på mobilen (bruker den på nattevakt) 1 time tidligere enn vanlig - siden vi skulle stille klokka en time frem. Så langt......alt bare bra!!!

Drrrrrrrrr Drrrrrrrrr 07.00 og klokka mi ringer (eller 06 da, siden jeg skulle stille den etterpå). Jeg er ekstremt trøtt som vanlig, men ordner meg - rydder vekk sengetøyet (er på jobb og er ferdig med mine nattevakter for en stund) sender melding til nattevakt nr 2 som er i et annet bygg om at vi er tomme for kaffe, og at hun må ta med dette senere - får et MEGET kort svar tilbake. Eva aner fortsatt Fred og ingen fare!!

SÅ TITTER JEG PÅ KLOKKA MI PÅ HÅNDA!!!! Whaaaaat????? Ganske forvirra viser nemlig den NÅ 06.40. Sjekker mobilen, og den viser også 06.40. HÆÆ??? Inn å sjekke hustelefonen, og den viser 05.40?? Hvor mye er egentlig klokka 05.40?? 06.40 eller 07.40 som jeg trodde og håpa (siden jeg slutter 08.00)


Jo trur dere pokker ikke den mobiltelefonen min, stiller seg selv??????


Så nå er jeg imponert over egen innsats. Ikke nok med at vi får en time mindre å sove i natt, joda jeg stod opp en time TIDLIGERE enn jeg måtte også. Og ikke nok med det, stakkars Ellinor som er nattevakt sammen med meg - måtte også opp en time tidligere!!!


Takk for DET!!! Og håper alle får en flott dag. Jeg blir å finne på sofaen - i vannrett stilling (må bare bli ferdig på jobb først, det er tross alt en stund igjen til jeg er ferdig)

1 kommentar:

  1. Min tlf var smart nok til å stille spørsmål om eg godtok oppdatering av ny tid...noe eg svarte nei på (sia eg hadde stilt den alt...) Men den dritt tlf fortsatte åstille samme spm fleire ganger utover dagen...så nå er den stilt inn på at den IKKJE skal oppdatere tid automatisk! Så da får eg bare være flink, og huske det sjølv til høsten ;o)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...