mandag 21. mars 2011

Bloggkrig

Min flotte fadderunge Elise har en stilig blogg, og er mye mer erfaren i bloggverden enn det jeg er. Tøff som ho er da, den møkka fjortissungen - så har ho jaggu utfordret meg til BLOGGKRIG!!! Ikke aner jeg nå hva en bloggkrig er, siden jeg stort sett er et harmonisk menneske som liker fred, ro og enorme mengder skravling. Men krig ja, det var nå det. Mener ho at ho er tøffere enn meg lissom??? Eller barskere??? Ikke få meg til å le!!

Jaja, Elise er i alle fall ei flott jente på 13 år, og opptatt av alt det jeg digga da jeg var 13!!
Men himmel....ho kan da ikke komme her å tru at dagens unge jenter er tøffere enn det vi var???????


Tenker vi alle skal se litt på kvalitet 
på musikk fra da til nå!!!

 vs 

Vi har da hatt søte gutter med pipestemme leeeeeeeeeeenge før mr beiber dukket opp!!! Trykk HER, og hør den flotte pipestemmen til Joey. Han var bare DØDSSØT!!! Og ordet baby blir også nevnt flere ganger!!!

 VS 

Asså, er det noen tvil??? Her er det bare å dra frem danseskoa og rocke vilt!! Men hør på Mr. Vain Asså, det sier seg jo selv, at våre dansemoves var KNALLBRA i forhold til nå :P


Nei Elise, jeg kan ikke skjønne enn at første runde i bloggkrig UTEN tvil må gå til meg!!!!
1-0 til Eva??????

5 kommentarer:

 1. Fantastisk Eva! Har aldri hørt om ordet bloggkrig før, men denne krigen skal jeg følge nøye med på. Kanskje en krig jeg kan støtte?;) Gleder meg til fortsettelsen. Og selv om Elise er verdens flotteste 13 åring, har hun ingen ting å stille opp med i forhold til hvordan det var da vi var tenåringer;) Ja, det var tider det. Husker du new kids on the block sin busdagssang???? Åh, sukk! Det var vakkert det,- og ca type 20 år siden. Smelt!
  Klem Linda.

  SvarSlett
 2. Ej satt no her å kjeda mej litt på lesesalen so tenkte ej skulle lese blogginlegge ditt, og opna linken til step by step songen uten å vite ka ej hadde i vente. frå å sitte i en stille lesesal,,,, blei den ikkje so stille lengre..dagens latterutbrudd!

  SvarSlett
 3. Hahaha tipper du lagde liv på lesesalen da ja. For her snakker vi VIRKELIG kvalitet asså. Jeg DIGGA NKOTB!!

  SvarSlett
 4. Jeg er som vanlig imot krig, religion, ustabile voksenpersoner og annet slog, men kan alltids gjøre et unntak nå som Norge er i krig likevel. En krig her, og en krig der osv...
  Jeg støtter EVA, så lenge hun fortsetter å blogge kvalitet og like ofte :)

  SvarSlett
 5. Jeg er egentlig ganske redd hunder selv jeg - i hvert fall var jeg veldig redd for større hunder (ikke labradorer og golden retriever - men rersten) før vi fikk vår egen - nå forstår jeg litt mer hvordan de fungerer - for å si det slik - så JA - jeg har veldig forståelse for alle som ikke synes en diger, hoppende hund er stas ja ;).

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...