torsdag 24. mars 2011

På skattejakt!!!

Med 2 Nintendo DS-er i hus, så er vi på EVIG jakt etter de forbanna pennene. De forsvinner stort sett hele tiden, og med gutter (mannesyndrom) som ser ut som om de får spørsmål om kvantefysikk - når jeg spør etter pennene, så skjer det nok ofte at jeg må ut på SKATTEJAKT!!!

I dag var jeg på jakt....og ett av "favoritt"stedene til pennene, er bak sofaputene, så jeg satte nå igang. Men nei, ingen slike penner å se...men tror kansje mitt ansiktsutrykk også var lettere forvirret da jeg oppdaget hva som FAKTISK lå bak våre puter..

Jahh jeg vet at bildekvaliteten SUUGER, men har da aldri skrytt av å være fotograf jeg!!

Hmmm så altså bak våre sofaputer i stua, finner jeg ikke mindre enn 3 velplasserte ting. (jeg vil ha meg frabedt kommentarer på at det er støvete bak våre sofaputer. Jeg lider av latskap på sofa-pute-støvsuging, og er smertelig klar over at dette kansje IKKE gjør seg på en blogg. Men who cares??? )

Tilbake til mine skattefunn: 
Her fant jeg jaggu Dagros!!!

Tresleiva mi

Og tror dere ikke det det Norske flagget også lå der

Det finnes helt sikkert en naturlig forklaring på de tre tingene, sammen. 
Jeg ser for meg at gutta på 5 år, planlegger en kulinarisk matopplevelse på 17 mai, med oksestek som hovedrett, og at de har prøvd å ØVE seg både på heiarop og kjøkkentjeneste!!

Så jeg venter spent på 17.mai 2011 1 kommentar:

  1. Det høres ut som mine nevøer ja *fnis*
    Og hadde jeg tatt bilder bak mine sofaputer hadde Bårrisen fått åndenød ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...