mandag 21. mars 2011

Hvordan går du på do?????

Jahh jeg skal være så frekk at jeg spør om nettopp det!! Hvilke dovaner finnes i det langstrakte land!!
Jeg har nemlig aldri tenkt på at vi har dovaner, jeg har stort sett gått på do - gått ut fra do (ja, men med ulikt innhold før dette stadiet deriblandt håndvask) men etter å ha tenkt grundig har jeg kommet frem til at dovaner er noe vi alle har.

 • Bor man i et hus med barn, er det ikke uvanlig å finne en dinosaur ved do!! Spørsmålet jeg trolig bør spørre er om dinosauren har vært oppi do, eller om den kun har hatt gleden som tilskuer under seansen.
 • Videre har jeg også opplevd at et stk 5 åring satt på do og bæsjet, mens hans bror og venninne (begge også på 5 år) satt ved siden av og spilte Ludo!! Samhold på do......er det kansje viktig????
 • Dopapiret skal selvfølgelig henge rett vei! Den ENESTE rette veien er at løs ende henger UT fra veggen, ikke inntil. Til alle dere som ikke bryr dere om dette!! WTF???? Det finnes kun en måte!!
 • Samboer skal ALLTID lese Pondus på do
 • Jeg har vel aldri klart å kun være på do, uten samtidig gjøre andre ting på badet!! Dvs klemme en hudorm, sjekke pudderet, bytte håndklær, bytte dorull.........samt rydde gjenstander som nevnt ovenfor (dinosaurer, ludo + + )
 • Vi jenter går på do sammen - det er et fint sosialt tiltak som gjør at man kan få skravlet litt mer!!
Til dere som kjenner meg, så vet dere jo at jeg i perioder har hatt litt vansker med å BÆSJE på andre doer enn min egen. Asså....min egen do er BEST, og jeg har alltid foretrukket den. Bæsjefrykt er ikke noe å spøke med, og det hendte ganske ofte at jeg hadde gange som en hest-med-bekkenløsning, men sånn var det nå. Bæsjeangst har jeg en kort og brutal metode for å bli kvitt. Det er bare å være i hus med barn over en kort periode!!! Så er man KVITT ALLE SLIKE PROBLEMER!!
- Episoder som at jeg sitter på do og prøver å bæsje, mens to 5åringer står på utsiden av døra - synger hurra for deg - mens de trommer energisk i takt på døren (det skal nevnes at dette var i februar, og jeg har bursdag i oktober) Dette har gjort at jeg nå er kurert!!! 

Hva gjør dere på do??? snakker dere i telefon??? lakker negler??? nynner??? peller buser???? sprayer dere med enorme mengde luftfriskner??? klipper negler???
Er det multitasking på høyt nivå på do, eller gjør dere KUN det dere kom dit for??? 


(bilde lånt fra google.com)


JEG VENTER I SPENNING ;)

3 kommentarer:

 1. Huff hehehe skulle akkurat til å gape over en baguett med rekesalat og skinkepålegg...ble plutselig ikke så hongri lenger ;p

  SvarSlett
 2. Hahaha det er ikke bare bare å lese blogg serru Hege :))
  Men hva gjør du på do da?? hæ??? kom igjen, fortell nå heeheheh

  SvarSlett
 3. De fleste som kjenner meg godt vet at jeg godt kan ta med meg tlf på do ...må man så må man :D Og Victoria har bevis (bilde) på at jeg har med pc`n innimellom, d er fordi d er kjedelig lol Så nå vet du d ;)ups..og alle andre

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...