torsdag 17. mars 2011

Flyplassens o store gleder!!

Etter å ha annkommet østfold og gjennomført en flott flytur er det følgende uskrevne regler jeg nå skal informere dere om , som dere MÅ følge når dere skal ut på flytur. (jeg var nemlig ikke klar over dette, og jeg fikk smertelig oppleve at blodtrykket økte og ønsket om å kvele andre personer plutselig steg til himmels)


 1. STOPP rett på innsiden av snurredøren når dere annkommer enhver flyplass. Viktig å finne ut hvor man skal, og da bør man absolutt IKKE gå til siden eller 10 meter inn på selve flyplassen. Gjør man dette, vil man nemlig ikke kunne finne ut hvor Norwegian har sin bagdrop, og derfor blir man sendt til Pakistan, når man egentlig skulle til Bergen.
 2. Kolli betyr IKKE antall enheter bagasje dere har med, Kolli er som alle vet - en HUND!!!!!
 3. Denne lange remsen som kommer ut av innsjekkingsautomaten, bør festes på HÅNDVESKEN eller på ryggen til kona. Det er totalt ulogisk at den skal settes på bagasjen som skal sendes med fly.
 4. Ta av belter og sko ved sikkerhetskontrollen - betyr : vent til det er din tur, og bli sur når kontrollørene ber deg ta av sko før du går gjennom kontrollen. Reager med vanntro når det piper gjennom kontrollen, og føl deg tråkket på når de himler med øya, når du forteller at du har mobilen i lomma. Bli enormt aggressiv, når de lurer på hvem sin bag det er som har blitt sendt gjennom kontrollen, og skjell ut de ansatte når de forteller deg at de må ta din nykjøpte Pepsi Max!!!
 5. Damer over 60 = lov å snike i kø når man skal sjekke inn på flyet.
 6. Når man har kommet inn på flyet, så er det førstemann om å få lagt opp håndbagasjen i overhyllen. Den som klarer det har vunnet (uvisst hvilken premie.....jeg tapte nemlig)
 7. Når flyet treffer bakken, gjelder også overnevnte prinsipp. Hopp opp fra setet, hent bagasjen og SUKK høylytt over at dama foran deg ikke gjorde det like fort.
 8. Når vi nå har annkommet rett destinasjon, og vi henter bagasjen....følger jo regelen over alle regler. STÅ SÅ TETT INNTIL BAGASJEBÅNDET DU BARE KLARER, GJERNE MED KOFFERTTRALLE PÅ TVERS VED SIDEN AV DEG. Når personen bak deg flytter på vogna di for å hente sin koffert som kommer først på båndet, må du stønne svært missfornøyd og snu deg bort!!!!!!
Sånn, nå har dere alle lært noe nytt, og dere vet hva dere har å gjøre neste gang dere skal på tur - slik dere kan føle dere som "en av gjengen"

1 kommentar:

 1. Eg dør av latter!!! Trur kanskje du har det like fint på flyplasser som meg...

  Men nå er eg jo heldig innehaver av ei fem år gammel snuppe som veit å si høgt og tydelig: "Mamma, håffer sniker den dama foran kånn da???" (Opplevd i kø på butikken. Så eg gleder meg stort til neste gang me skal ut og fly og ho kan si høgt alt ho har lært at er riktig og som mange ikkje gjer....)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...