torsdag 17. mars 2011

Kondomer og andre missforståelser!!

Mimring!! Det må være et tegn på at man begynner å bli gammel??? Jaja, jeg satt nå her med kaffekoppen min og mimret litt på gamle arbeidsplasser. Når jeg fikk summet meg litt, så oppdaget jeg at jeg jaggu har jobbet med mye rart.

 • Plukket jordbær - vondeste jobben for ryggen jeg har hatt, men lykkelig var jeg over 3.50,- pr kurv
 • Vaskeri- sommerjobb som 16 åring. Brettet varme putevar til den store gullmedaljen
 • Parfymeri - himmel jeg var flink på leggevann, hjemmepermanent og pierre robert sminke
 • Sekretær 
 • Diverse steder i helsevesenet…….


Ja og så har jeg jobbet på Bergenhuskrysset autosenter aka Statoil Rakkestad!! Jeg var god på pølser, kundeservice og salg av gullvask. Kansje litt mindre god på kabelsko, bytting av lyspærer, oljetips og oljeskift….MEEEN jeg jobba på Statoil og jeg stortrivdes.

Grunnen til at jeg har stoppet opp i min mimring på Statoil, er at jeg kom på en episode, som VIRKELIG viser min innsats som engasjert kassadame (heter det kassadame???)
Dette må ha vært i 1998 tenker jeg……jeg var 18 år og dritsøt (JEG VAR DET) og innstilt på at kunden skulle være fornøyd.
Det kom inn en gutt på 18-20 år, litt beskjeden og spurte etter Nøkken! Uten å registrere den søte rødmingen til gutten, og lettere forkjølet som jeg var, så gjentok jeg : Unnskyld??
Gutten nå litt rødere “Nøkken!!”
Det er HER jeg nå endelig forstår hva gutten sier…….
Eva: “Bekken??? Jahhh, du tenker vel Rakkestad elva da???” Uten nærmere bekreftelse tar jeg med meg gutten ut av Statoil Service Rakkestad, fekter med armene og forklarer han veien til BEKKEN. “Kryss hovedveien her, gå ned bak Rimi (var rimi da) langs stien, og du kommer rett ned til bekken. Lykke til”               Lykkelig snudde jeg meg og tenkte
 “han er sikkert imponert over servicen her på stasjonen”


                                                    

5 kommentarer:

 1. tjihi... Stakkars gutt.. :-) Mulig d kommer en fjortis og takker deg en dag da.. Og sånn ble jeg til liksom! Haha.. (måtte bare) arti lesing, tatt hjertebilde selv? Så flott!!

  SvarSlett
 2. Jeg ler meg nesten ihjel:):):) Du skulle ikke ha jobbet i helsevesenet du, vet du! Du må være den morsomste personen jeg kjenner!!!! Takk for at du gjør mine dager bedre, ved din fantastiske skriving....
  God tur til Viri, og hils tante og onkel.
  Klem fra Linda.

  SvarSlett
 3. hehehehehehe utrolig bra :) hehehehe

  hilsen ina

  SvarSlett
 4. Trur eg ler meg ihjel...Han var sikkert VELDIG imponert av servicen ja ;o) Kos deg videre i dag ;o)
  (Lurar fælt på håffer eg må poste innlegget sånn ca tre/fire gang før det kjem fram her eg...)

  SvarSlett
 5. Hærrgud, æ tru æ dauvvi, e itj rætt på ein flækk du Eva ;)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...