søndag 13. mars 2011

Starten på en trolig laaang bloggkarriere!!!!

Her sitter jeg småsyk og ganske alene. Søndager betyr lissom at man skal være ute i snøen, fjæra, hagen, båten.. man skal i alle fall ha grillet minst en pakke med pølser. Jeg har ikke grilla pølser i dag jeg.....
Jeg ligger på sofaen med pc`en på fanget og oppdaterer meg på facebook, vg og i blogglandia.... (dessuten har jeg kun spist litt sjokolade og et par knekkebrød)

Blogglandia ja....det er jaggu noe helt spesielt. Himmel så mye bra blogger det finnes der ute ( asså så ekstremt mye elendige blogger også, men de kan jeg jo bare glemme) Jeg kan lese blogger som viser meg oppussing, interiør, baking, manneoppdragelse, hagekunst...ja you name it!!

Jeg vet ikke helt hva min blogg kan kategoriseres som ennå...... sikkert et unikum av sitt slag!! Hvorfor??? fordi jeg er en enkel sjel, jeg liker enkel humor, jeg bor i et hus hvor det skjer mye festlige ting, jeg gjør rare ting selv.... noe av dette må da kunne funke i en blogg???Her er meg!!! Det blåser der jeg bor.......veldig ofte blåser det egentlig!! Men det er fint her - veldig fint her!!

2 kommentarer:

 1. Hei Eva!:)
  Så koselig med blogg! Nå er du lagt til mine favoritter...;)

  Ha en fin søndag!

  Hilsen oss på Larsnes.
  Marita.

  SvarSlett
 2. Bare hyggelig Eva! Bakesjokolade høyres ut som stusselige greier, både til hverdags og fest. Sikkert kurant til sitt bruk, men du har da større potensiale enn som så ;)
  Lykke til med blogginga Evamor!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...