mandag 28. mars 2011

Morgenfugler og andre kråker!!!


JEG LIKER Å SOVE!!!

Jeg liker å ligge i senga mi leeenge, og vite at jeg ikke behøver å stå opp på en stund. Jeg nyter følelsen av å våkne grytidlig for å titte på klokka og fnise, fordi det er 2 timer igjen til jeg behøver å stå opp. Mm, jeg er et ekte dovendyr.....

Jeg mener bestemt at jeg IKKE er morgengretten - bare litt mer stille enn vanlig (noe samboer pleier å svare med et elegant pffssttt når jeg sier........det samme pfffssst sier han også, når jeg påstår at jeg ikke er premenstruell)

Men jeg har bestemt meg for at jeg skal ØVE meg på å være lykkelig morgenfugl. Jeg skal stille klokka 1 time tidligere enn vanlig, ta en lang dusj, ordne kaffe, god frokost, nettaviser og nyte en ny dag som gryr........ dette lover jeg dere, i morgen skal jeg stå opp kl 06.00 for å gjennomføre mitt prosjekt "Happy morgen Eva"

så frem til jeg har blitt en morgenfugl........så er jeg ennå, kun en slækk morgenkråke!!!


...................to be continued...............................

3 kommentarer:

 1. Hva er vel bedre en å ligge å drøye i sengen om morgenen. Ikke vet eg, husker ikke hvordan det var, bare at jeg pleide å like det veldig godt før baby kom til verden og halte meg ut av sengen til alle døgnes tider;)

  Lykke til som morgenfugl, you can do it:)

  SvarSlett
 2. Gjett om du kikkar dumt på den klokka i morgo tidleg og stiller den til åringe igjen om ein time......Noko ana hadde bare vært TULL ;o) Kan ein sove lenge, så gjer ein det!!! hehe...

  SvarSlett
 3. Sjå eg fekk rett ;o)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...