torsdag 31. mars 2011

Eva`s top 5 vaskeliste

Å vaske hus er faktisk MØKK-KJEDELIG (dette til tross for at jeg har mamma-gener som gjør at vasking burde være dagens høydepunkt) men nei mamma - jeg har ikke arva den biten. Men jeg vasker - jevnt og trutt vasker jeg i Casa De la Oppheim.
Jeg liker lukta ta rene rom, og liker i alle fall synet av rene og ryddige rom (dette er uten tvil enklest å få til, når samboer er på jobb og gutta er hos mamma`n sin....rare greier)


Men jahh musikk.....DET er lissom det viktigste når det gjelder vasking. 
Man må ha rett type musikk, slik at jobben går lettest mulig.


Jeg gir dere herved Eva`s top 5 på vaskefronten:

1. Er den ulitimate vaskesangen, du blir i godt humør og faktisk man blir gira til å starte på vasken. Fyll opp bøtta di og trykk HER for å komme til Journey med Don`t stop believing

2. Nå øker vi vasketempoet - trykk HER slik at the offspring kan få vaskefilla te å virre rundt til lyden av "You`re gonna go far, kid"

3. Nå er tempoet på topp, og nå er det på tide å danse litt underveis. Kiss tar oss med inn i den verden. Trykk HER, så er det bare å rocke rundt samtidig som du vasker til Crazy crazy night.

4. Nå har vi kommet til vrikk og vri vasking - dette kan kun gjøres sammens med Lady GAGA naturlignok. Så tykk HER og vis hoftebevegelser det står respekt av. IKKE GLEM Å VASKE SAMTIDIG!!!

5. Sist men ikke minst.....nå roooer vi ned igjen.... Nyt lyden av Kings of Leon mens du pynter litt til slutt. Trykk HER så kommer du te "Use somebody"


Sånn, tipper du har fått et rent og fint rom - og gode musikkopplevelser her nå!!!


Hva er dine vaskesanger?????

2 kommentarer:

 1. Elsker Kings of Leon, men når jeg vasker må jeg ha litt mer alla Shakira, Jennifer Lopez og egentlig med meste med latinorytmer :)

  SvarSlett
 2. For tiden er mine låter:
  Not myself tonight _ Christina Aguilera
  Ti sento - Scooter (jeg elsker den italienske operadama som synger!!!)
  Wait til you see my smile - Alicia Keys
  BOOM - P.O.D
  Are you gonna go my way - Lenny Kravitz og siste låta til Jennifer Lopez som heter, On the floor er kuuul :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...