fredag 25. januar 2013

Whiskey-saus


Første gangen jeg skulle smake på det, var jeg skeptisk!! Ikke liker jeg whiskey, og jeg hadde LITE lyst til å ødelegge en perfekt biff, med en saus jeg ikke liker.

-samboer insisterte, han hadde nemlig kjøpt en ferdig whiskeysaus fra Jensens Bøffhus, og var overbevist om at tiden var inne.

HIMMEL så godt.

Så her en helg, ville samboer prøve ut om vi klarte å få til en slik saus selv. Vi hadde vært så heldig at vi hadde fått en indrefilet av elg, av min kjære tante og onkel, og vi skulle prøve.

100 gram smør
2 ss rosmarin
1 ss tomatpure
2 ss whiskey
2.5 kremfløte
godt med salt

Rett etter at sausen er ferdig, syntes jeg den var aaaltfor salt. Men lag den en stund i forveien, og varm den opp igjen rett før servering. Da hadde smakene satt seg, og det er bare å nyyyte!

Et tips til deg.....whiskeysaus!!! Biff og whiskey :P

1 kommentar:

  1. Hei Eva!

    Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

    Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

    Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.

    For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Ha en fin dag!

    Vennlig hilsen,
    Elin
    Alleoppskrifter.no

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...