fredag 11. januar 2013

Middag med innholdBåde samboer og jeg synes middag er dagens måltidshydepunkt, og vi er begge opptatt av at vi skal ha god, vanlig og variert middag. Begge er også glad i solid husmannskost, og mat som man må bruke litt tid på å lage.
Siden hverdagen vår på lik linje som alle andre, går ufattelig fort - så er det ofte at vi ønsker mer enn vi faktisk får til. Tiden ble plutselig borte i fotballtreninger, overtid og lekser. Men nå er vi igang med 2013, og begge har ett ønske at dersom vi planlegger og forbereder LITT mer enn vi har gjort tidligere, så kan vi få det til.

Så på søndag hadde jeg litt god tid,, og da lagde jeg ferdig en fiskegrateng fra bunnen (det tar jo ikke så mye tid, men blir forbanna mye oppvask) som vi skulle ha senere i uken. Lapskaus er også noe vi alle liker, og der tok samboer og jeg en sjau sammen og kuttet grønnsaker og kjøtt - slik at vi kunne ha dette til middag.

Til dere som trodde dere skulle få oppskriften på tidspressa og middager, så må jeg bare beklage så mye. Det eneste jeg kan tipse om (men som vi ikke helt får til perfekt selv ennå) er planlegging i form av ukesmenyer, planlegging og forberedelser.

Gi meg et par uker til, så skal jeg gi tilbakemelding på hvordan det går.

Men foreløpig har vi klart å gjennomføre
- Lapskaus på søndag
- Fiskegrateng på mandag
- Saltfiskball på onsdag
- Stekt laks på torsdag

(ja vi er glad i fisk)

Og planen er å lage hjemmelagde kjøttkaker og fiskekaker neste helg, slik at de kun kan vippes opp av fryseren neste gang vil har lyst på dette. PLANEN er i alle fall der!!
Men jeg vet at sofaen innimellom krever sitt, og at det også er like godt å sitte i sofaen med en kaffekopp og skravle med venner eller samboer!!

1 kommentar:

  1. Deler middagstankene dine MYYYYYE. Gode, gammeldagse middager - skikkelige middager, meeeed potet, mmmm, jeg er jo ei ordentlig potetkjerring, men ikke SÅ ille at jeg må ha poteter til pannekaker og risengrynsgrøt. Men mmm, saltfiskball!!! Hjerte hjerte hjerte <3
    Åsså vettuhva - det er flere som burde blitt flinkere til å planlegge disse herremåltidene, gitt... ;))

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...