
Bilde lånt fra matprat.no
Jeg satte igang kl 11.00 og når gjestene kom kl 19.00, kunne jeg STOLT (her har jeg ingen planer om å være beskjeden, for jeg var dritstolt) servere til alle:
- Fløtegratinerte poteter
- Brokkoli og gulrot
- Soppstuing
- Sjysaus
Men det viktigste : DEN MØRESTE ELGSTEKEN DU KAN TENKE DEG!!!! Den smeltet i munnen og var nydelig stekt.
Er det rart jeg var fornøyd???? hæ????? Eva Renate Bøe lager elgstek (ho Astrid Bøe besvimer vel)
Til dessert - vaniljeis med varm hjemmelaget rabarbrasyltetøy med en dæsj cognac på toppen.
JAMMMYYYYYYYYYY!!!
Skjønner at du er stolt ja !!! Jeg er imponert :)
SvarSlettJeg har aldri fått dreisen på kjøtt, uansett hvilket egentlig, så jeg er imponert!!!
SvarSlett*springer-ut-for-å-kjøpe-steketermometer*
Og nå ble jeg sulten;-)
Ha en fin dag kjære du,
klem fra Hanne:)
Du er flink!!!!! Jeg blir helt imponert lille venn:-))
SvarSlett