søndag 16. oktober 2011

Høststorm på Frøya


Det er jo ikke så uvanlig at vi har litt mye VÆR på Frøya. Når det blåser kan det bli orkan, vi kan godt ha mange årstider på samme dag, og tåka kommer helt plutselig.
Spesielt dette med masse VIND er jeg litt uvant med (til dere på østlandet, NEI det er ikke samme type storm som man har der nede......hihi) Så jeg mangler litt erfaring på vind-området.

Samboer derimot, han BURDE ha hatt stålkontroll på dette her!!
Men allikavel så glipper det innimellom......så en natt når jeg var oppe på min vanlige nattrunde (japp, jeg er en gammel dame som er våken hver eneste natt og er oppe på do) så oppdager jeg at ehhhhh parasollen vår har flyttet seg betraktelig, og......ehh trampolina vår er borte fra stedet den burde stå.
Når jeg titter nærmere etter, kan jeg faktisk skimte trampolina "dansende" bortover jordet og imot et flott sauegjerde.

Så 02.20 måtte samboer vekkes med den hyggelige melding "Du må våkne, du må ut og fange trampolina!!"

Han gikk ut for å fange trampolina - Jeg la meg til å sove igjen.
Våknet kun da det kom en ISKALD frossen mann og mente på at det var min plikt å la han ligge under dyna mi og varme seg på meg!!! Makan til frekkas ;)

1 kommentar:

  1. Er vandt til vind jeg også, og vi har lært fra andre at trampolina skal ned så snart det er meldt vindstyrke over stiv kuling. Vi har et vennepar som egentlig bare kan flytte trampolina si over til naboen, for det er som oftest der den havner, dagen før den blir tatt ned, hvert år! Greit å kunne lære litt av andre sine erfaringer;-)

    (og kalde mannfolk kan gå i dusjen!)

    Ha ei god uke kjære du,
    stor klem fra Hanne:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...