mandag 3. oktober 2011

Strømmen er borte!!

Asså, den er jo ikke det nåååååå - men den var det!
Og det jeg lurer på er: hvor blir hjernen min av når strømmen forsvinner???? Ja for det er faktisk HELT utelukket at den befinner seg der den skal være.

På mandag gikk strømmen på Frøya - den var borte leeeenge. Den ble borte mens jeg var på jobb (egentlig hadde jeg planer om litt overtid - men når man ikke kommer seg inn på pc, kan man bare dra hjem) Så på veien hjem planla jeg middag - tomatsuppe hadde jeg lyst på, wok..... helt til jeg kommer inn døra og innser STRØMMEN ER BORTE!!! Jeg kan da ikke bruke ovnen.

I løpet av 2 sekunder har jeg glemt det, og lykkelig kommer på at jeg har da en nydelig pastarett jeg kan lage. IGJEN kommer jeg på at jeg ikke kan bruke ovnen.
Javell, da får jeg i alle fall sjekke internet for å se om jeg har fått noen mail fra skolen....EHHH NOOOT!!!!

Oki, ta en husvask da.....støvsuge stua....EHHH NOT!!!
VASKE KLÆR DA????!!! Jeg aner faktisk ikke hvor mange "lure" forslag jeg kom med siden strømmen var borte jeg....som innebar bruk av strøm!!

Til slutt var jeg mer eller mindre sur over min egen idioti over forslag, at jeg spiste et par knekkebrød, og gikk og la meg på sofaen med en bok til strømmen kom tilbake. Den var i alle fall tilbake når jeg våkna hihi.

1 kommentar:

  1. Hehe ja det er merkelig hvor avhengig vi er av den strømmen:-P
    Ha en fin dag videre:)
    Klem:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...