fredag 14. oktober 2011

Bursdags-skuff

Med to stk sosiale 6-åringer så betyr det at 
man støtt og stadig blir invitert i bursdag.
I starten kom samboer og jeg alltid på denne bursdagen dagen FØR selskapet. DVS vi flaksa rundt i butikker for å finne gaver som kunne passe. Ofte kunne det bli noe litt for dyrt, som egentlig ingen ønsket å kjøpe.

Så som den kontrollfreaken jeg er, så har jeg nå kjøpt inn haugevis av gaver som gutta kan velge i, når de nå blir invitert i bursdag. Det er f.eks viskelær, blyanter (hello kitty, star wars og lynet mc queen er godt representert) De samme figurene finnes i dusjsåper, dagbøker, kluter og puslespill.
Gutta er superhappy når de kan få plukke ut et par ting som de kan pakke inn (dog noen ganger minsker det litt VEL mye uten at alt havner i selve pakken.....rare greier) Ofte snakker vi litt sammen først, om HVA de tror jubilanten kan ønske seg.... og så pakker vi det inn sammen. En ting som jeg har skjønt når man skal pakke inn pakker....MYE TAPE er et must.

Vi har også kjøpt inn diverse godtefigurer.......men.....ehhhh.......kremt........ STAR WARS SNOP fungerer fint det også, dersom man er snopesyk NOK ;)

Jaja et nytt husmortips fra Eva - ha en skuff med gavestæsj 
- DET DUKKER ALLTID OPP EN BURSDAG!!!!

1 kommentar:

  1. Det er alltid greit å ha smågaver liggende. Kjenner meg godt igjen i det å springe rundt i butikkene dagen før, eller aller helst samme dagen i lunsjpausa.

    Nå har gutta Alexander går i selskap til blitt så store at det er greit å bare gi penger. Så er det bare å huske å ta ut penger til konvolutten da, det er ikke alle bursdagsbarn som tar kort;-)

    Håper du koser deg masse,
    klem fra Hanne:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...