tirsdag 25. oktober 2011

Rare ting Eva ikke liker

Jeg skryter i hytt og pine om at jeg er ganske så altspisende, og jeg liker å tro at det stemmer. Jeg spiser blodpudding, oliven, smalahove, lungemos, tartar + + + +  Nam nam sier nå bare jeg!!!

Imidlertid har jeg noen ting jeg IKKE liker i det hele tatt, og det som er så rart......det er noe stort sett alle andre liker. Så det er noe skrudd med smaken min.

Dette er ting Eva ikke liker:

  • Taco - smaken og lukt av tacokrydder er absolutt ikke godt. Jeg liker konseptet med taco, så jeg overlever dersom jeg f.eks lager kyllingfajitas med samme tilbehør. Jeg vet nå hvorfor jeg ikke er så glad i taco. Jeg ELSKET det tidligere, men etter en kveld hvor jeg fikk taco i retur i minst 4 omganger samtidig som jeg stod bøyd over doskåla = taco er ikke godt etterpå.
  • Kaviar på tube - smaker absolutt ikke godt. Men jeg kan gjerne spise lodderogn og sånn
  • Pesto - det er nok noe med basilikum jeg ikke får dreisen på, pinjekjerner og parmesan derimot kan jeg gnafle for harde livet.
Så.....hva er deres "ikke-like-mat"????

2 kommentarer:

  1. Var mye "vanlig" mat jeg ikke likte før jeg ble "voksen". Jeg likte f.eks ikke bacon før etter jeg ble gravid:)

    SvarSlett
  2. Jeg er et alt etende vesen (trodde jeg), til jeg fikk servert steinbitt (skulle jo være så sinnsykt godt) men fysj det var noe av det værste griseriet jeg noen sinne har sendt ned i magen min:-))

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...