torsdag 2. februar 2012

Jeg er en stirrer...

Men ikke slik at folk merker at jeg stirrer (tror jeg da)
Men jeg ELSKER flyplasser. Der får jeg pirret nysgjerrigheten min, og jeg liker å titte på folka som stresser forbi, lusker forbi, krangler forbi eller snakker i telefon.
Jeg finner festlige klær, rare hatter, tøffe kjoler og ekstreme hårsveiser!!!

Hjem fra østfold på søndag - fant jeg en ung gutt i SHORTS (vi snakker 29.januar) Jeg satt i min egen lille verden og fantaserte om hvor han skulle, og hvor festlig stedet kom til å være 
- både sjokkert, skuffa men mest forbauset ble jeg når han stilte seg opp i køen til Alta!!
Asså......ALTA????? i shorts!!! I januar...... jeg som minst hadde sett han både på Jamaica og Thailand. Men altså - gutten skulle til Alta!!


  • Ellers "fant" jeg en meget trassig 3-åring med en enda mer trassig mor (klinsj sier du???)
  • Jeg fant to damer som ikke nådde flyet sitt grunnet alkohol (også spesielt siden det var søndag og de skulle på innenlands)
  • En mann med 2 capser (er dette ny mote??)
  • Og ikke minst......enormt mange prinsesser - noe sier meg at det var Disney on Ice i Spektrum i helga.Men neste gang er jeg tilbake i drømmeland - jeg har mine tradisjoner!! Eks på Værnes må jeg alltid drikke Dahls øl, og på Gardermoen må jeg ha kaffe mens jeg stirrer!!!
Pass deg - kansje jeg stirrer på deg også!!!!

2 kommentarer:

  1. Hehe, fornøyelig! Jeg er også sånn, klarer ikke å konsentrere meg om å f.eks. lese eller noe, blir bare sittende og stirre... Og JAAA, det ER mye rart å se!! :) Ellers da, så er det helt greit at DU stirrer på MEG, hehe :))

    SvarSlett
  2. Takk Randi, da vet jeg lissom at jeg ikke er heeelt freak dersom jeg står med kikkert uttafor vinduet ditt!! THANKS hihi

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...