tirsdag 7. februar 2012

Folk som tryner - hva gjør man???

I disse Frøya-vinter-tider, har jeg dessverre ofte møtt glatte veier!! Det er i perioder en risikosport å komme seg fra bilen min på parkeringsplassen utenfor jobb, og inn på kontoret!! Jeg vil si at jeg egentlig har en hel treningsøkt de dagene i form av armefekting!!

Men det jeg også DESSVERRE har opplevd er de som fekter masse med armene, men som nok fektet for lite og som tryner, faller, glir etc. Jeg ser de ligger på isen, og så prøver å sprette opp som om ikkeno har hendt. Jeg vet med meg selv at når dette skjer meg, så håper jeg lissom at iiiiiingen har sett at jeg tryna (uansett hvor vondt det er, så smiler jeg og går tappert videre)

Men hva gjør jeg som ser på, og som vet at vedkommede så meg!! Spør jeg hvordan det gikk?? Later jeg som om jeg akkurat i det øyeblikket snudde meg slik at jeg ikke så det?? Eller går jeg videre, nikker beskjedent og går målbevist mot bilen min????

-jeg har flira litt et par ganger asså, men det har nå ikke de sett!!!! (tror jeg)

1 kommentar:

  1. kommer vel litt ann på om d er en liten unge, en ungdom eller en gammel dame som tryner. Men litt fliring når de ikke ser blir det alltid :P

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...