fredag 10. februar 2012

80-tallet og enorme bivirkninger

Maxtrim har kjørt 80-talls uke denne uka her!! Her snakker vi leggisser og farger i nydelig kombinasjon. Dere som kjenner Eva veit jo at jeg er utrolig tøff i kjeften, og før jeg egentlig skjønte hva som hadde skjedd....ja så stod jeg nå der da

 • Med kreppa hår, sidelugg med enorme mengder hårspray
 • Leggiser og stor genser
 • Pannebånd

(NEI jeg legger ikke ut bilde, selv om samboer gjerne ville forevige det nydelige synet)

Jaja.....jeg var nå på trening i antrekket (til samboer sin store fornøyelse......eller om han var redd, jeg vet ikke) Jeg tok meg HELT ut på treninga. Løftet og svettet - banna og svor!!! Men jeg kom meg gjennom, det skal dere vite.

Og hva skjedde etterpå???? Jo asså jeg har vært støl mange ganger tidligere. Det er utrolig vondt, men det går. Man har litt trøbbel med å puste eller gjøre enkelte bevegelser.
Denne gangen har jeg vært gråten nær flere ganger.  LEGGENE mine har blitt helt ødelagt. Nå flirer dere sikkert og tenker at sånn har dere også hatt det.
Men i 2 dager har jeg nesten kun klart å gå på TÅ, evt med beina ut til siden som Charlie Chaplin!!! På jobb torsdag klarte jeg ikke å løfte beina fra gulvet og måtte subbe. Litt engstelig gikk jeg til fysioterapeuten som har kontor et par plasser bortenfor meg, men noe sympati derfra fikk jeg heller ikke.
ALLE råd jeg får, omhandler jo NESTE GANG JEG SKAL TRENE!!! Akkurat nå er jeg jo usikker på om jeg i det hele tatt skal trene flere ganger, for jeg klarer ikke gå!!

Jeg krysser fingre for at det gir seg snart, for dette har faktisk vært noen helt jævlige dager!!! Når du må tørke tårer fordi du skal reise deg opp fra kontorstolen din SÅ VET DU AT DU HAR TATT I PÅ TRENING!!!

2 kommentarer:

 1. bilde! bilde! bilde! ;-)
  Tenker du var lekkert kledd ja.

  Jeg har hatt sånne legger.. tok litt av med noe step-trening en gang på nettopp 80-tallet. (JA jeg husker det, det var fryktelig vondt!!) Jeg måtte gå med høye hæler faktisk, for jeg fikk ikke satt ned beina sånn at jeg kunne bruke hele flata. Og jeg krøket meg rundt i huset med bestemors krykke..

  Stakkars deg! Men det går over. Du kommer til å huske det, men det går fysisk over.. snart.

  SvarSlett
 2. Haha! Jeg ser deg for meg :)
  Jeg tok i vel mye på trening i forrige uke selv. En kollega har tilleggsjobb som personlig trener på SATS, og jeg ble med ham på styrketrening en morgen... Jeg hadde store problemer med å klare å gå på do i tre dager - å sette seg ned og komme seg opp fra ringen var veldig smertefullt og vanseklig! :-$
  Men vi gir oss vel ikke?!
  Ha en fin helg, Eva!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...