torsdag 25. august 2011

Flau husmor...


Jeg er glad i å lage mat, og jeg prøver gjerne ut nye oppskrifter og råvarer. Selv om det er fort gjort å lage det man har lagd før og er trygg på, så synes jeg det er gøy å smake nye ting.
Jeg har testet ut oppskrifter på kamskjell, sushi, tapas, brød etc.......jeg er ikke redd for å prøve nytt, og oppskriften blir til mens jeg holder på.
- neida, dette er ikke et skryteinnlegg, men noen ganger må jeg jo gi nok informasjon!!

Men når det kommer til pannekakerøre OG vafler - DA trenger jeg oppskrift som er tydelig og klar. Jeg får det rett og slett ikke til. Jeg klarer ikke lage vafler på SLUMP!!!
Og det grusomme er, at når man søker på internett, så finner man en million oppskrifter på vafler.

Men tror du de er like???? NEEEIDA, noen skal ha rømme, noen havregryn, noen er uten egg, noen med speltmel, noen med surmelk!!
Kan noen gi meg en forbanna grei oppskrift på vafler???!!!!!
Den trenger ikke være sunn, for det er ca 3 ganger i året jeg lager vafler, så da kan den likeså greit være full av smør og sukker.
Om ånden kommer over meg, kan jeg heller spørre om sunne vafler en annen gang!!

Så - anyone.....gi meg deres helt vanlige/greie vaffeloppskrift!!!
På forhånd takk!!
(ps JA, innlegget ble skrevet rett etter at jeg fikk lyst på vafler uheldigvis skrev vaffelrøre oppskrift på google)

4 kommentarer:

 1. Jeg har ingen oppskrift altså, men snakk med tante Solveig. Etter min mening, har hun verdens beste vafler... Jeg fikk noen tips av henne for maaange år siden, men så klart husker jeg ikke det nå, men jeg vet hun brukte vaniljesaus. Nam, nam... Husker du de vaflene de solgte i Degerneshallen for xantall år siden? Åh, de var gooooode de....

  Linda.

  SvarSlett
 2. Denne bruker jeg, men jeg følger den ikke slavisk, men tar en dæsj

  -4 egg
  -2 dl sukker.
  -8 dl melk.
  -2 dl smeltet smør.
  -2 ts bakepulver
  -9 dl hvetemel
  - 1 ts salt.

  Den er da til 2 l røre. Heller det på melkekartong for da er den lettere å helle i vaffeljernet og det som ikke brukes kan dad fryses ned.

  SvarSlett
 3. den inne på matprat.no
  er jo ganske så enkel og grei. Den er for ca 8 plater.

  SvarSlett
 4. Jeg fant en oppskrift i forbindelse med ett av innleggene jeg skrev fra Rikshospitalet da vi var der i mars/april i år og vi ble innlagt på sykehuset på selveste vaffeldagen;-)

  Her er innlegget:
  http://livetssmaoyeblikk.blogspot.com/2011/03/flere-bi-planer-og-vafler.html

  Oppskriften er kåret til verdens beste oppskrift av sjømannskirken, og de bør jo vite hva de snakker om så mye vafler som de lager;-) Jeg har kun brukt denne oppskriften etter at vi ble frisk igjen og den svarer helt klart til forventningen:)

  Klem fra meg:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...