torsdag 15. september 2011

Kjære sjefen for veiene i Sør - Trøndelag!!!

Tidligere innlegg, men som jeg igjen har erfart og som må gjentas:

Kjære sjefen for veiene i Sør Trøndelag
Selv om du ikke kjenner meg, så tenker jeg at jeg vil sende deg mine tanker om hvordan det er å være sjåfør på veien fra Trondheim til Frøya.
Jeg skal ikke klage på alle de søte grønne kryssene jeg får hver gang jeg passerer en bomstasjon langs E6, jeg skal betale mine veikroner med glede, dersom det hadde vært noe å glede seg over på resten av veien.

Jeg er en JENTE på over 30, jeg er en vanlig sjåfør....jeg viser finger når jeg blir skikkelig forbanna, og jeg slipper forbi biler bak meg når det ligger fler enn 1 der. Jeg kjører passe fort, og jeg er flink til å følge veiregler og ha oversikt.

I kveld dro jeg fra Orkanger og hjem til Frøya, og ehhhhh......HJELPES!!!!

  1. For det første var jeg så uheldig at jeg var på Peppes i Trondheim før jeg dro utover. Kosa meg skikkelig med pizza med masse hvitløksdressing (skjønner at dette virker forvirrende, men dette er faktisk ganske relevant) til dessert tok jeg oreokake med is. Veien fra orkanger til frøya er så humpete så dessverre byttet disse matvarene raskt plass i magen. Bare så du vet det.......en stor rap som smaker og lukter en blandig av hvitløksdressing og oreokjeks er IKKE å annbefale.
  2. Jeg har også problemer med nakken - kan godt hende dette er en form for budsjettsparing i kommunen, men den massasje-effekten dere har strebet etter, funker IKKE og da mener jeg IKKE på min nakke. Takk himmel for ibux når jeg kom frem.
  3. Dette er den verste biten. Som du har forstått så er jeg sliten etter en humpetur langs veiene i kveld. Men det som virkelig var toppen på kaka var jo følelsen ræva mi hadde, etter denne turen. Det har seg nå slik at jeg hadde en liten kvise på høyre rumpeballe da jeg startet turen!! Etter denne turen har den nå eskalert etter rompemassasjen, og er nå på størrelsen med en tennisball. 
Tusen takk for at du virkelig får meg til å oppdage alle kroppens diverse skavanker, ved å la veien være som den er. Tuusen takk!!!

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...