torsdag 22. september 2011

Ønskeliste.....

Jeg har hørt at alle som blogger får masse ting tilsendt i posten av ivrige leverandører og butikker. Dette har faktisk ALDRI skjedd meg, noe jeg ser på som fryktelig rart. Men etter et par uker med iherdig tenking på årsaken til at jeg er GLEMT av både smash-produsentene, sminke-produsentene og stæsj-produsentene, så datt selvfølgelig forklaringen ned i hodet mitt:
JEG HAR DA GLEMT Å SKRIVE ØNSKELISTE

Så jeg lager derfor dette innlegget, slik at de butikkene som har mine ønsker, nå kan finne frem tingene og sende det til meg i posten. Regner med at dette er den enkleste måten.

Ønskelisten min er som følger:


En RØD mariskål fra IIttala!! Jeg har de i flere andre str og farger, og jeg ELSKER dem.
Men jeg mangler en rød, og det ønsker jeg meg veeeeeeeldig.


Dersom vinmonopolet har "gavedryss" så ønsker jeg meg veldig en flaske av Tomassi Amarone.
Beste vin i verden - og det er vinen til samboer og meg!!! (drukket på en av de første romantiske turene vi hadde sammen - ut av plastglass <3 )
Brettspillet Ticket to Ride, ble spilt en gang tidlig i sommer - og det var KNALLGØY
Jeg ønsker meg dette (så mye mer sosialt enn å se tv)En tur til New York ønsker jeg meg veeeeeeeeeeldig.For store ønsker sier dere???? NÆÆÆSJ!!!!

Jaja, og så har jeg lyst på SMASH da.....jeg har ALLTID lyst på smashSå kjære dere blogge-gave-folka, nå har jeg gjort jobben så forbanna enkel, så nå synes jeg jaggu dere kan gjøre deres del av avtalen!!! SÅNN NÅÅÅÅÅÅ!!!

2 kommentarer:

  1. Så det er derfor eg heller ikke har fått noen såkalte sponsorgaver? HMM.. Får håpe du får et volsomt gavedryss i posten fra nå av da ;)

    SvarSlett
  2. Åh ja, det er derfor altså.
    Fint at du kom på det da;-)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...