fredag 15. juli 2011

Husker du nummer??Slutt å tenk grisete!!!
Da jeg var liten, var vår superfine hvite telefon hyppig brukt. Den stod fast til veggen MIDT i huset, og det var titt og ofte at jeg plasserte meg der med snop, drikke og pute - klar for å skravle (vil ofte tro at Camilla var i andre enden av røret - vi hadde nemlig en laaaang periode hvor vi ringte hverandre hver dag etter skolen, for å planlegge hva vi skulle ha på oss neste dag )

Når vi hadde hustelefon som eneste telefon, kunne du bare si ett navn på et familiemedlem, venn, frisør eller nabo - og jeg kunne gi deg nummeret STRAKS!!!
Etter mobilens inntog, har jeg rett og slett MISTET denne egenskapen. Jeg husker et par mobilnummer, et par husnummer (men dette er mest fordi de kansje har samme nr fra da jeg satt på puta midt i huset og snakket i vår tøffe telefon) men bortsett fra det: JEG HUSKER IKKE ET NUMMER!!!!
Jeg vet ikke hva som har skjedd - men med mobilens inntog har min hukommelse blitt særdeles selektiv. Men det som kansje er aller verst er at jeg også har blitt "mann" på å huske datoer - bursdager etc. Jeg husker dem ikke (takke himmel for facebook, som minner meg på dette)

Så dersom jeg ikke ringer så ofte lenger, eller alltid glemmer bursdagen din
- ikke blir fornærmet, jeg har bare glemt datoene og nummeret!!!!
Jeg har ikke glemt DEG!!!


Husker dere telefonnummer, bursdager eller andre datoer som er viktige??

1 kommentar:

  1. Ååå så godt å høre,begynte nesten å bli litt bekymret..hehe. Kos dere på ferie. Glede oss til dere kommer hjem igjen.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...