onsdag 6. juli 2011

Hjelp ved forkjølelse!!


Det har jo seg slik at jeg de siste årene, HYPPIG har hatt besøk av mr. forkjølelse (les tidligere innlegg HER ) Og når jeg nå sitter og tenker på dette forkjølelsesdriiitet (ja for det er det eneste dekkende ordet for TENK) så har jeg funnet ut at det finnes mange nivåer av det å være FORKJØLET!!!
Den farligste av dem er nok uten tvil manneinfluensaen, og i følge samboer så overgår en slik influensa en trillingfødsel GLATT (så det sier jo litt - tøff denne samboeren min se)

Nei tilbake til poenget - det er nemlig veldig vanskelig å holde seg til poenget når jeg har så utrolig mye annet jeg også har lyst til å skrive- jo vi har jo alle våre "ting" vi pleier å gjøre og som vi mener/tror fungerer. Jeg for min del ha grønn Doc når jeg er forkjølet, jeg har i voksen alder oppdaget varmeflaske og denne er nå en selvskreven gjest ved forkjølelsesbesøk - samt at jeg drikker så mye jeg bare klarer (ikke at det alltid er like lett)

Men hva gjør dere når forkjølelsen herjer, og influensaen slår dere helt ut?? Hva mer enn ibux, paracet og enorme mengder selvmedlidenhet er det som hjelper??
Hva bruker dere forebyggende??

Jeg har nemlig bestemt meg for at mitt immunforsvar nå skal bli supersterkt, og jeg ønsker derfor tips og råd til å bli frisk som en fisk i lang lang tid, og ved et snev av forkjølelse - så ønsker jeg nå masse tips, slik at jeg kan kicke den forkjølelsen så langt vekk at jeg ikke ser den på mange måneder.

HJEEEEELP MEG!!!

Hvilke råd har dere
Forebygging/lindring

2 kommentarer:

 1. Vet du, jeg er aldri forkjøla (bank-i-bordet-og-kryss-i-taket;-), og sjelden eller aldri syk generelt. Men jeg fikk ved en anledning et tips om et "super-middel" mot forkjølelse fra en venninne, kan bare ikke i farta komme på hva det heter. Hehe - ikke mye hjelp i meg:-D

  Og jeg kjenner til disse manneversjonene av forskjellige syker. "å være så syk som bare en mann kan", da er du syk altså...;-)

  Ha en god kveld Eva (forresten ser jeg at det faktisk snart er natt - ha en god natt Eva;-),
  klem fra Hanne

  SvarSlett
 2. Ta multivitaminer og omega 3. Da blir du frisk som ein fisk ;o) Og spise masse grønnsaker. Anbefaler deg egentlig å gå til ein homeopat! Sendte gubben dit da han var på sitt værste. Han var jo sjuk heile tida...og som du beskriver;ingen ting er værre enn sjuke mennar!! Han meinte detta bare var tull,men jammen he han nå aldri vært så frisk som etter han var der. (Har hørt rykter omat han har innrømt for ein kompis at det funka...;o))

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...