søndag 3. juli 2011

Det er jaggu flaks man er frisk.....


Visste du at det faktisk finnes folk som har disse sykdommene:

Australske Natalie Adler kan forutsi når hennes merkelige sykdom vil slå til, og da vet hun at det er på tide å forberede seg på det tre dager lange mørket.- Kvelden før føles øynene mine tunge.
Neste morgen klarer ikke Adler å åpne de sammenklistrede øynene, og som regel tar det hele tre dager før hun igjen ser normalt. 


Persistent Sexual Arousal Syndrome beskrives som en tilstand hvor man får orgasme ved den minste berøring, uansett om man er seksuelt opphisset eller ikke. Orgasmene kan skje når som helst og hvor som helst, og enkelte kvinner med denne diagnosen får flere hundre orgasmer om dagen.
- Jeg trodde jeg var den eneste som hadde dette syndromet, sier Heather Dearmon. En 34 år gammel kvinne fra South Carolina. Wim Hof fra Nederland (49) har forbløffet forskere verden over med sin resistens mot kulde. Verdensrekordholderen har svømt 80 meter under isen på nordpolen – kun iført badetruse. Han har stått i en pleksiglasscontainer fylt med is i en time og 12 minutter og i 1999 løp han en halvmaraton barfot, 160 kilometer nord for den arktiske sirkelen.
For ikke lenge siden forsøkte han å bestige Mount Everest kun iført shorts. Hva om du går inn i et epileptisk anfall hver gang tonene til favorittartisten din pumper ut av høyttalerne. Det er faktisk realiteten for amerikanske Stacey Gayle. Hun merket seg et at omstendighetene rundt flere av anfallene hadde ett fellestrekk, nemlig musikk – og da spesielt av Sean Paul. Hun mistenkte derfor at reggae- og dancehallartisten trigget noen av anfallene. Noe hun fikk bekreftet da hun oppsøkte legehjelp. Hun spilte av sangen "Temperature" på iPoden og like etter fikk hun tre anfall. 


Kilde: dinside.no


Vet ikke helt om jeg skal le eller bli bekymret jeg.....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...