Vi var 8 voksne som skulle bli mette, men det er ALDRI noe problem når vi lager tapas. Det er jo helt umulig å lage LITE nok. Det blir alltid at man lager litt mer av hver rett, just in case. Og så blir det plutselig noen ekstra retter også - bare for å være helt helt sikker.
Under ser dere NOE av det som ble servert:
Jordbær og melon er alltid en suksess. Tapas er jo ofte mat med MASSE smak, og da kan det være godt å ha noe friskt og søtt - mellom slagene!!
Oliven med fetaost.
Tomat og mozzarella
Tortillalefser fylt med kremost, ruccola og spekeskinke
Og kremost, ruccola og laks
Asparges med strandaskinke
Stekt kamskjell
Spekefat med brie
Pastasalat med pesto og rødløk
Chorizopølse
Scampi i hvitløksmarinade
I tillegg hadde vi:
stekt kyllingfilet
baconsurrede dadler
saltkokte amadinepoteter
fylt champinjong
krydret hjortekjøttboller
fetaost
rundstykker
Ja vi ble mette og fornøyde hele gjengen!!!
Det ble masse rester, men det er utrolig hva som går ned utover kvelden dersom man setter frem restefat
Mmmm, og nå ble jeg sulten;)
SvarSlett