tirsdag 25. desember 2012

1.juledag

Et lite livstegn fra meg er vel på sin plass nå.
Vi har hatt deilige dager med mamma og pappa på besøk. Svigermor og svigerfar har vært innom på kaffe og skravling. Det samme har venner av oss og venner av gutta.
Alt i alt....har det vært liv i huset, med tilhørende skravling, spising, god drikke og enorme mengder snop. Takk himmel for at mamman min er suveren selvpåtatt oppvaskansvarlig, så oppvasken har gått unna i en fei.

Juleaften ble en suksess, og også i år kom nissen (bare vi roper høyt nok inn i vedovnen, så kommer nissen opp trappa.....i år igjen) Mette, fornøyde og utrolig slitne datt vi i seng hele hurven før midnatt, og alle sovnet med et stort glis.

Jeg har vært snill pike, og har fått masse flott av både pleie til meg selv, gavekort på flere timer massasje, deilig vin, sjokolade, mat ,sengetøy og mere mere.

Tanker om familie og venner er mye tilstede. Dette er første jul, jeg ikke er oppgitt over mormor sine forvirringer over julegaver og julemat (hun glemte pakker OVERALT - og gjorde det så lenge jeg kan huske) Graven hennes er 70 mil unna, så jeg har heller ikke fått tent lys på graven, selv om jeg vet det er gjort. I tillegg er det viktige mennesker i livet mitt som feirer en ganske så annerledes jul pga sykdom, og som jeg tenker mye på.

Jula gjør meg ydmyk, selv om det frotses i mat og snop. Jeg tenker på venner, familie og bekjente jeg er glad i og som betyr mye for meg.
Ta vare på hverandre, og kos dere.

Stoooor klem fra en mett, lykkelig JuleEva


6 kommentarer:

 1. Godt å høre at du har hatt en god jul:)

  Vi hadde en fin kveld i går vi også, på tross av at høsten og ukene frem mot jul nok kunne tilsi at det skulle bli litt vanskelig. Nissen kommer ikke til oss men han hadde satt igjen gaver så det ble noen slike. Deilig julemat som mamma hadde laga og selv om vi manglet noen i år så ble det en god kveld. Vi kosa oss:)

  Ha ei fortsatt god romjul Eva,
  varme klemmer:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Noen ganger blir jula litt alternativ i forhold til hva man ønsker eller har av tradisjoner. Men det er godt man kan kose seg lell, og se fremover :)

   God jul Hanne og A

   Slett
 2. Så flott at julen ble kos:):)
  Vi har hatt en strålendes jul... selv med pappa i hus som er offshore i år. Men med familie rundt oss har det gått veldig bra:)
  Ha ei fin romjul videre.
  Klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Goood jul :)
   Så godt å høre at dere har kost dere maks. Jula er deilig og magisk. Stor klem

   Slett
 3. Hallo lille venn! Vi hadde også en koselig dag/kveld i går..... Feiret først litt i Degernes sammen med alle der, og det var veldig hyggelig at pappa fikk noen timer permisjon<3 Nisse kom også innom der en tur..... Etterpå hadde vi også noen fine timer sammen med svigers...... Så alt i alt var det en fin dag, selv om den også var noe spesiell........ Sykdom rår vi ikke noe med, men vi må ta vare på de stundene vi har...... Hils resten av gjengen..... Veldig glad i deg Eva Renate, stoooor klem fra Mona

  SvarSlett
  Svar
  1. Er så glad i deg Mona min. Har tenkt masse på dere i jula, både smila litt...og gråt litt <3
   Uendelig glad i deg mona min

   Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...