tirsdag 14. august 2012

Universeum - Gøteborg

dino-universeum-triceratops.jpg
Om dere har noen små som liker dinosaurer, haier, slanger, pirajaer eller apekatter (eller om du bare liker de selv) så er uten tvil UNIVERSEUM i Gøteborg et sted dere burde besøke.

Vi dro dit i sommerferien, og gutta på 6 år var litt usikre på disse dinosaurene. De finnes ikke?? De er ikke ekte?? Men du forteller at de er store?? Og de beveger seg?? Men de er ikke ekte?? 
Det var varmt når vi var der....veldig varmt ute, og det betyr at det i alle fall er varmt inne!! Universeum gav oss mange opplevelser - gøy for store og små og få titte på dinosaurer, fargerike frosker, apekatter som løp rundt, dovendyr som bare sov (naturlig nok) edderkopper, skorpioner, ormer (her slo min panikk inn, og jeg gikk helt alene mens jeg kjeftet og freste til alle som prøvde å vise sin støtte og sympati).

Tips fra oss - ha med nok drikke i veska. Man kan selvfølgelig få kjøpt drikke og slikt der, men det er VARMT på Universeum, og dersom man blir tørst....så blir man AKUTT TØRST!!! Gode sko og luftige klær er også et tips. 
dino_universeum_t-rex.jpg

Universeum ligger tett i tett med Liseberg, og vi valgte å dra til Universeum første dagen, deretter bo på HOTELL LISEBERG HEDEN. Her har vi nemlig bodd 2 ganger tidligere, og på morgenen kommer det besøk av Lisebergkaninene (til stor stas for de minste gutta) I år ble kaninene også med på gjemsel i Lobbyen, sisten utenfor resepsjonen, samt at de ble kost/klemt/nappet i rumpa og tatt bilde av. 

Dag to brukte vi i Liseberg før vi satte kursen tilbake til de dype skoger i Indre Østfold

Alle bilder er lånt fra universeum.se!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...