onsdag 8. august 2012

Telefonsamtaler man ikke ønsker å få.....

Dette er telefonsamtalen du IKKE ønsker å få på sommerferie:

Snille naboer ringer mens vi er på sommerferie 70 mil unna huset vårt.

"Ehhh trampolina deres har forsvunnet opp i skogen"

Når det blåser på Frøya.....så BLÅSER det på Frøya (det spiller ingen rolle at det er sommer, og planen var å bruke trampolina både som leke og som et passende sted å sole kroppen min senere)

Så nå har vi en trampoline litt opp i skogen - samboer må fikse dette når han kommer fra jobb!!! En trampoline i skogen er nemlig LIIITE praktisk både som leke og solseng!

Hvor er trampolina deres??

10 kommentarer:

 1. Trampolinen vår måtte vi hente ned fra et tre midt under orkanen Dagmar :-S Ja da burde vært tatt ned før eller bedre sikret tenker du kanskje... MEN det glemte vi;);)
  Ha en fin dag:):)

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette er ikke første gangen vår "sikker av" heller. Men denne gangen ble den heldigvis ikke ødelagt - bare litt feilparkert hihi

   Slett
 2. Jammen er jeg glad jeg har nektet å kjøpe et slikt farlig flygende objekt. ;-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha ja det er nok faren for flyvende objekt som gjør slike ting farlig hihi

   Slett
 3. Våres står på plassen sin, men det også for at den er spendt fast i bakken. Har blitt vannt til at det blåser her i norge nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vår pleier også alltid å være satt fast i bakken, men det har nok vært en liten kommunikasjonsbrist i etterkant av at vi klippet plenen under......da glemte vi visst å sette den fast igjen

   Slett
 4. Så trampolina sto litt vell rart borti skogen der ja. Men tenkte at det var sann Eva ville ha det ;) Vårres trampoline ligger under huset enda den, altså den er ikke satt opp for sommeren. Sommer hmm, har vi vell heller ikke sett no av....

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe tror det blir litt vel skrått å hoppe borti skauen. Kan sikkert gå ann å "sole" seg der....men det er skygge og ikke sol haha

   Slett
 5. Vi bor såpass inne på landet og med "fjell" og trær rundt så vi slipper å tenke på at vinden skal stikke av me trampolina. Så her står den attme dukkehuset som bestandig. Ser litt teit ut med for lite beskyttelses dekk over fjæra da men ;)

  SvarSlett
 6. Enn så lenge står den safe and sound utenfor her, måtte det bare vare.... (Men vi bor på øyas mest vindutsatte plass, så det skal godt gjøres...)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...